Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 30 (7031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

60 de camere video în interior şi 7 în exteriorul Spitalului de Urgenţă Suceava, cu monitoare în birourile directorilor

Miercuri, 6 Februarie 2019 (12:41:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sistem video profesional de supraveghere în sistem închis cu camere video a fost instalat la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Managerul unităţii, Vasile Rîmbu, a declarat că prin acest sistem „urmărim activitatea medicilor, asistentelor, infirmierelor şi personalului auxiliar,  atitudinea pacienţilor şi a aparţinătorilor, nu oameni”, ca răspuns la acuzaţiile de supraveghere excesivă a personalului angajat. Monitorizarea se face prin 60 de camere video montate în interiorul spitalului şi 7 camere în exterior. „Sistemul este utilizat pentru monitorizarea accesului pe fiecare nivel, accesului în fiecare secţie şi holurile acestora, iar la exterior toate zonele de acces în şi din clădire, precum şi parcările şi aleile din jur”, a spus Rîmbu.

De asemenea, a fost instalat un sistem electronic de pontaj cu cartelă şi PIN numeric, în scopul asigurării controlului, a evidenţierii timpului de lucru şi prezenţei la locul de muncă. Managerul Spitalului de Urgenţă Suceava a făcut din nou apel la angajaţi şi la pacienţi/aparţinători, „părţi ale unui întreg”, să renunţe „la nişte obiceiuri, la nişte reflexe” de a primi şi a da şpagă pentru serviciile medicale şi de îngrijire prestate/primite în spital. „Suntem sistemul cel mai bine plătit din România, salariile sunt comparabile cu cele din sistemul medical din Italia, dar performanţa nu-i la fel”, a afirmat managerul, care a mai arătat că se aşteaptă ca tot mai mulţi angajaţi din spital să ajungă la nivelul aşteptat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 60 de camere video în interior şi 7 în exteriorul Spitalului de Urgenţă Suceava, cu monitoare în birourile directorilor.
 Vizualizări articol: 3548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
60 de camere video în interior şi 7 în exteriorul Spitalului de Urgenţă Suceava, cu monitoare în birourile directorilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei