Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 291 (7001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

La trecerea în 2019

Zeci de mii de suceveni au petrecut Revelionul în aer liber, cu muzică și un minunat foc de artificii

Marţi, 1 Ianuarie 2019 (11:35:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

“Revelionul în aer liber”, organizat de municipalitatea suceveană, a beneficiat de un număr record de participanți, în special la miezul nopții, la trecerea din 2018 în 2019, când parcarea centrului comercial Iulius Mall Suceava, unde s-a desfășurat, s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei peste 20.000 de oameni veniți acolo din toate direcțiile. De locuri de parcare nici nu se mai punea problema, acestea fiind ocupate în totalitate nu doar la mall, la Lidl, cât pe străzile adiacente, unde nu se mai putea circula de câte mașini erau parcate pe căile de rulare. De nevoie, mulți au parcat inclusiv la Shopping City, de unde au preferat să vină pe jos în parcarea de la mall, mai ales că spre miezul nopții circulația s-a blocat temporar în zona sensului giratoriu. Alții au preferat să rămână pe partea cealaltă a apei Sucevei, de unde au urmărit focurile de artificii.

Programul Revelionului a început de la ora 21.00, pînă la miezul nopții urcând pe scenă Shift, Doina și Ciprian Pietroaie, Gabriela Teișanu, Clara Hurjui, Adda & Band, Lucica Păltineanu, Paula Seling, Nicolae Vieru, Alexandru Recolciuc, Alina Iosif, Marius Zgâianu și Andra Matei.

Cu puțin timp înainte de miezul nopții, primarul Sucevei, Ion Lungu, care se afla acolo împreună cu familia sa, a urcat pe scenă alături de cântăreața de muzică populară Andra Matei, alături de care a început numărătoarea inversă, pentru a marca trecerea în Noul An, după tradiționala urare de “La mulți ani!” deschizând sticla de șampanie și ciocnind în cinstea tuturor celor prezenți.

În același timp, din lunca Sucevei au început spectaculoase focuri de artificii, toate privirile îndreptându-se spre frumoasele explozii de lumină și culori care au luminat cerul în noaptea dintre ani.

Focurile de artificii au durat 10 minute, după care distracția a continuat alături de Gheorghiță Rotaru, Radu Ille, Nicoleta Hafiuc, Viorica Galan și Ansamblul Sălceanca.

În acest timp, primarul a continuat să ciocnească șampanie cu cei prezenți la Revelionul în aer liber, celor care goliseră deja paharele oferindu-le din sticla pe care o purta cu el.

După focurile de artificii, mulți dintre cei prezenți au început să plece, îndreptându-se spre locurile unde își petreceau Revelionul, traficul rutier fiind temporar blocat de numărul mare de mașini care ieșeau de la mall sau de unde găsiseră un loc de parcare.

Alții au pleat spre case cu ajutorul autobuzelor TPL care au circulat până la 01.00 dimineața, dar și pe jos, în special cei care locuiesc în Budujeni.

Organizarea „Revelionului în aer liber” 2018 – 2019 a beneficiat de un buget total de 220.000 de lei, din care 170.000 de la bugetul local al Sucevei iar 50.000 de lei din partea Iulius Mall Suceava, care care a pus la dispoziție inclusiv parcarea și utilitățile necesare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de mii de suceveni au petrecut Revelionul în aer liber, cu muzică și un minunat foc de artificii.
 Vizualizări articol: 2637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de mii de suceveni au petrecut Revelionul în aer liber, cu muzică și un minunat foc de artificii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei