Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 291 (7001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În 2019

Primarul din Dărmăneşti, Dănuţ Chidoveţ, vrea să finalizeze modernizarea iluminatului din această comună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Dărmăneşti, Dănuţ Chidoveţ, a anunţat că în anul 2019 vor fi finalizate lucrările pentru modernizarea iluminatului public din această comună. Dănuţ Chidoveţ a precizat că în cursul anului trecut s-a finalizat modernizarea iluminatului public în zona centrală a satului Măriţei. El a precizat că în 2018 s-au finalizat lucrările de modernizare a sistemului de iluminat public în satele Dănila şi Măriţeia Mică, iar în prezent se efectuează aceleaşi lucrări în satul Călineşti Enache.

„Mi-am propus pentru anul 2019 să finalizăm iluminatul public în toată comuna, cu lămpi cu LED de bună calitate”, a precizat primarul comunei Dărmăneşti. În acelaşi timp, Dănuţ Chidoveţ a spus că după finalizarea actualelor proiecte pe care primăria le are în implementare va promova un proiect pentru racordarea comunei Dărmăneşti la reţeaua de gaze naturale. Chidoveţ a declarat că în momentul de faţă se lucrează la studiul de fezabilitate pentru acest proiect.

Nu în ultimul rând, el a subliniat faptul că după ce va reuşi să implementeze proiectul pentru racordarea comunei la reţeaua de gaze naturale îşi propune să demareze lucrările pentru o nouă primărie în comuna Dărmăneşti. „Ne dorim să construim o primărie nouă, funcţională, cu un ghişeu unic, astfel încât cetăţenii să nu umble la mai multe birouri pentru a obţine o ştampilă sau un document”, a declarat primarul din Dărmăneşti.

Dănuţ Chidoveţ a precizat că noua primărie ar urma să fie construită pe locaţia grădiniţei din Măriţei, însă după finalizarea construcţiei noii grădiniţe din acest sat, printr-un proiect finanţat din fonduri europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Dărmăneşti, Dănuţ Chidoveţ, vrea să finalizeze modernizarea iluminatului din această comună.
 Vizualizări articol: 2699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Primarul din Dărmăneşti, Dănuţ Chidoveţ, vrea să finalizeze modernizarea iluminatului din această comună5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei