Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 291 (7001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Panică și oameni evacuați după un incendiu într-un bloc din Burdujeni

Miercuri, 2 Ianuarie 2019 (19:28:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Un incendiu izbucnit miercuri după-amiază în bucătăria unui apartament de bloc din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava a provocat pagube importante și panică, scara fiind inundată de fum, iar locatarii fugind afară. Un bărbat în vârstă de 52 de ani a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale. Alarma de incendiu s-a dat în jurul orei 16.30, la un bloc de locuințe de pe strada Prieteniei, la un apartament de la parter. Incendiul a degajat foarte mult fum, în condițiile în care proprietarii nu erau acasă. „Incendiul s-a manifestat cu mari degajări de fum, astfel încât 9 persoane (opt adulți și un copil) din bloc au fost evacuate de către pompierii militari. Alte 9 persoane s-au autoevacuat", au transmis pompierii militari suceveni. Aceștia au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD. Conform unei prime evaluări a pompierilor militari, au ars bunuri casnice din interiorul bucătăriei şi s-au degradat tencuiala și finisajele din restul apartamentului, precum şi de pe casa scării de la parterul blocului. Incendiul a pornit din spatele frigiderului din bucătărie. Mai concret, pompierii au stabilit că este vorba, cel mai probabil, de efectul termic al curentului electric, generat de o priză suprasolicitată.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Panică și oameni evacuați după un incendiu într-un bloc din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 4058 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Panică și oameni evacuați după un incendiu într-un bloc din Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei