Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 271 (6981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Elevii şi preşcolarii de la Stroieşti au donat alimente Centrului de zi de la Asociaţia ”Lumină Lină” şi Căminului de bătrâni Solca

Luni, 3 Decembrie 2018 (16:46:56)

LaŞcoala Gimnazială Stroieşti s-a desfăşurat, în perioada 19-23 noiembrie 2018, o amplă acţiune ce a promovat voluntariatul ca parte a Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC), în cadrul proiectului intitulat ”Suflet pentru suflet”, coordonat de prof. Ostaficiuc Rozuca. S-au implicat învăţători şi profesori de la Şcoala Primară ”Ilie Grămadă” Zahareşti, Grădiniţa cu Program Normal Zahareşti, Şcoala Gimnazială Stroieşti, precum şi Primăria Stroieşti. Proiectul s-a desfăşurat sub patronajul CJRAE Suceava, iar parteneri în desfăşurarea acţiunilor concrete au fost Comitetul Reprezentativ al Părinţilor şi Comitele pe clase ale Părinţilor, Primăria Comunei Stroieşti, Asociaţia ”Lumină Lină” a Parohiei Sfânta Vineri Suceava şi Centrul pentru persoane vârstnice Solca. 

Beneficiarii donaţiilor au fost cei peste 20 de copii ai Centrului de zi de la Asociaţia ”Lumină Lină” şi cei 66 de bătrâni ai Centrului Solca.

S-au adunat 15 de saci de cartofi, 10 săculeţi cu mere, compoturi şi alte alimente conservate, legume (ceapă, morcovi, roşii etc.), paste, orez, ulei, făină, ce au fost împărţite în mod egal celor două centre, în ziua de 21 noiembrie 2018. Două dintre mamele elevilor au pregătit câte o plăcintă şi o felie de cozonac pentru bătrânii de la Solca.

“Voluntariatul, implicit donaţiile, solicită o doză de anonimitate. Ştim că mulţi dintre dumneavoastră aţi pus între acele legume şi fructe un gând bun, o scânteie de compasiune faţă de cei pentru care soarta nu a fost atât de darnică, o rugăciune de mulţumire că Dăruitorul cel Mare v-a făcut vrednici de a oferi daruri mici în numele Lui”, a declarat prof. Rusu Toader, consilier educativ la Şcoala Gimnazială Stroieşti, în urma acestei activităţi, mulţumind astfel tuturor celor implicaţi.

„Felicitări pentru mobilizare, dragi părinţi, elevi şi preşcolari! Vă apreciem efortul de a educa şi sufletul, stimate cadre didactice!”, au subliniat organizatorii.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii şi preşcolarii de la Stroieşti au donat alimente Centrului de zi de la Asociaţia ”Lumină Lină” şi Căminului de bătrâni Solca.
 Vizualizări articol: 1476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii şi preşcolarii de la Stroieşti au donat alimente Centrului de zi de la Asociaţia ”Lumină Lină” şi Căminului de bătrâni Solca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei