Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 271 (6981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evidenţiaţi

26 de poliţişti, avansaţi în grad înainte de termen, pentru merite deosebite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri de poliţie suceveni au fost avansaţi în grad, înainte de termen, pentru merite deosebite în activitatea pe care o desfăşoară în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. Avansările de acest gen, trecute la rang de avansări excepţionale, se fac o singură dată pe an, în preajma zilei de 1 Decembrie. Un număr de 26 de poliţişti au fost avansaţi în grad înainte de termen şi felicitaţi de comisarul-şef Adrian Buga, inspectorul-şef al IPJ Suceava şi de adjunctul său, comisarul-şef Cătălin Nistor.

Bogdan Onuţu, de la Serviciul de Ordine Publică, a fost avansat de la gradul de comisar, la gradul de comisar-şef, pentru merite deosebite în lunga sa activitate de la această structură.

La gradul de comisar au fost înaintaţi şi ofiţerii Vasile Hlaghi, de la Compartimentul Rutier Gura Humorului, pe care îl coordonează cu rezultate excepţionale de ani buni, Florin Ţăpuleasă, şeful Secţiei Rurale 11 Pojorâta, pentru activitatea foarte bună pe linia confiscărilor de ţigări de contrabandă, Claudiu Panciuc, ofiţer pe linie economică la Poliţia Rădăuţi, Mărioara Niga, care răspunde de multă vreme de activitatea pe linie de urmăriţi şi dispăruţi, în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Claudia Budnaru, psihologul IPJ Suceava.

Inspectorul principal Gabriel Apopei, fostul şef al Serviciului Rutier, a fost avansat la gradul de subcomisar, pentru activitatea din cadrul Biroului Control Intern al Poliţiei Judeţene.

La gradul de inspector principal de poliţie au fost avansaţi inspectorii Marius Emilian Rusu şi Alexandru Drăgănescu.

La gradul de inspector de poliţie au fost avansaţi Marcel Onofrei, Dan Dumitraş, Vlad Spulbar, Bogdan Cernat şi Cristi Stanciuc.

Trecând la capitolul subofiţeri, au fost înaintaţi la gradul de agent şef principal, următorii agenţi şefi: Marius Coroamă şi Alexandru Ţibulcă.

Daniel Maftei, Andrei Maftei şi Dana Albu au fost înaintaţi la gradul de agent şef de poliţie, în timp ce la gradul de agent şef-adjunct au fost înaintaţi în grad Paul Princescu, Vlad Nicoară, Ionuţ Manole, Dragoş Maciuc, Andrei Sârbu, Cristi Jacota, Florin Crâşmari şi Gabriela Ometiţă.

Alături de poliţiştii avansaţi în grad înainte de termen a fost şi Corpul Naţional al Poliţiştilor, prin preşedintele organizaţiei Suceava, comisarul Marius Ciotău, şeful Secţiei Rurale de Poliţie Gălăneşti. 

Ofiţerul i-a felicitat pe colegi pentru ce au reuşit să facă, subliniind că fiecare din cei 26 s-a remarcat prin activităţi specifice şi rezultate bune pe liniile de muncă principale ale poliţiei judeţene. 

El a mai ţinut să precizeze că în multe din cazuri meritele şi rezultatele se datorează echipei de la locul de muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 26 de poliţişti, avansaţi în grad înainte de termen, pentru merite deosebite.
 Vizualizări articol: 6175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
26 de poliţişti, avansaţi în grad înainte de termen, pentru merite deosebite5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei