Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 270 (6980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ziua Naţională a României, marcată de elevii Şcolii Gimnaziale Ciocănești

Luni, 3 Decembrie 2018 (09:45:13)
Ziua Naţională a României a fost marcată şi în acest an de elevii Şcolii Gimnaziale Ciocănești care, cu emoție în suflet și lumină în priviri, şi-au exprimat dragostea de neam și mândria de a fi români prin interpretare de cântece patriotice şi recitare de versuri. "Derulată în cadrul Proiectului Educațional Inimă de român, activitatea desfășurată la Casa de Cultură Florin Gheucă din Ciocănești în colaborare cu Primăria Comunei Ciocănești, Consiliul Local Ciocănești și Asociația Culturală FAIR, Gura Humorului, a constituit un elogiu adus celor au scris cu jertfă numele neamului românesc în lume. Îmbrăcați în costume populare, cu emoția și inocența copilăriei, elevii școlii au participat la cea de-a doua ediție a Concursului de recitare de poezie patriotică Inimă de român. Membrii juriului au fost poeții Casian Balabasciuc și Sorin Poclitaru și profesoara de limba și literatura română Paraschiva Abutnăriței, reprezentantă a Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina, Vatra Dornei. Atmosfera a devenit mai înălțătoare prin prezența interpreților de muzică folk: Ștefania Iacob, Claudiu Păvăleanu și Sorin Găzdac, ca reprezentanți ai provinciilor românești Moldova și Ardeal. Un moment așteptat cu emoție a fost lansarea cărții M-am născut în Ciocănești, o antologie de poezie în care 19 elevi talentați ai Școlii Gimnaziale Ciocănești și-au exprimat în versuri iubirea de țară, de mamă, de natură", ne-a transmis profesoara Claudia Angela Samson.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Naţională a României, marcată de elevii Şcolii Gimnaziale Ciocănești.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Naţională a României, marcată de elevii Şcolii Gimnaziale Ciocănești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei