Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 226 (6936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Şoferi care nu purtau centura de siguranţă, opriţi în trafic de poliţie şi invitaţi să testeze un simulator de accident

Marţi, 9 Octombrie 2018 (13:08:45)
Poliţiştii suceveni au desfăşurat marţi activități de prevenire a accidentelor, invitându-i pe şoferii opriţi în trafic să testeze un simulatorul de accident rutier. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, demersul a fost iniţiat de Serviciul Rutier și Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității. Astfel, marţi, mai mulți șoferi care nu purtau centura de siguranță care au fost opriți în trafic au primit doar un avertisment din partea poliţiştilor și au fost invitați să testeze simulatorul de accident, pentru a percepe pericolul la care s-au expus prin nepurtarea centurii de siguranță.La activități au participat și elevi ai unor licee care au ca profil de școli de șoferi, aceștia fiind informați cu privire la legislația rutieră. Polițiștii vor continua aceste activități pe parcursul săptămânii, în perioada următoare fiind programate mai multe acțiuni de prevenire și combatere a evenimentelor rutiere, în funcție de principalelel cauze generatoare, se arată în comunicat IPJ Suceava.Poliţia avertizează că "centura de siguranţă are rolul de a proteja pasagerii autoturismului, inclusiv șoferul. O funcție esențială a acesteia este aceea că reduce riscul accidentării la coloana vertebrală, întrucât, la momentul impactului, te va ține nemișcat, în scaunul mașinii, cu spatele drept. De asemenea, prin purtarea centurii, se exclude riscul părăsirii autoturismului în momentul unui impact. Șoferii pot să transporte minori doar dacă aceștia din urmă poartă centura de siguranță sau dacă stau într-un scaun special pentru copii, conform legislației rutiere".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi care nu purtau centura de siguranţă, opriţi în trafic de poliţie şi invitaţi să testeze un simulator de accident.
 Vizualizări articol: 3135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şoferi care nu purtau centura de siguranţă, opriţi în trafic de poliţie şi invitaţi să testeze un simulator de accident5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei