Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 226 (6936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

7 moduri de a prelungi durata de viață a smartphone-ului

Dacă este dificil să trăiești fără a avea la îndemână un gadget, acesta cu siguranță este smartphone-ul – însoțitor de nădejde într-o societate în care tehnologia domină. Nu există termen de comparație între telefoanele care se foloseau în urmă cu câțiva ani și cele utilizate în prezent. Cu toate că sunt mult mai performante, acestea sunt totodată și mai sensibile. Asta presupune deci o mai mare grijă în întrebuințarea lor, astfel că o serie de moduri pot fi adaptate fiecărui model pentru o durată de viață care să merite investiția.

Glassgsm, service gsm cu experiență în domeniu, vine în întâmpinarea publicului larg, utilizator de dispozitive mobile diverse, precum sunt smartphone-urile, cu recomandări și sfaturi pentru o îngrijire optimă și o folosire de durată a telefonului inteligent.

Întrucât dorința este de a folosi dispozitivul la potențialul lui maxim, iată câteva moduri prin care experiența utilizatorilor poate fi prelungită.

  • Cartea de instrucțiuni a smartphone-ului

De cele mai multe ori, odată cumpărat telefonul, curiozitatea se aplică strict asupra explorării opțiunilor de care acesta dispune. Nu este însă primul pas de realizat. Pentru experiențe de utilizare de durată, recomandarea celor de la Glassgsm este ca înainte de toate să fie citită cărticica de instrucțiuni, ce prezintă informații esențiale legate de întrebuințare. Condițiile pentru o funcționare deplină și informațiile legate de perioada de garanție nu trebuie nicidecum trecute cu vederea.

  • Igiena dispozitivului

Ca oricare lucru de care ne folosim zi de zi, și telefonul mobil are nevoie de curățare periodică. Îndepărtarea prafului, a particulelor de murdărie este esențială pentru funcționarea optimă a telefonului.

Așadar, experții Glassgsm recomandă ștergerea atentă a ecranului, respectiv cu un material fin, din fibre moi, special conceput în acest sens. A se insista acolo unde suprafețele sunt murdare, însă prin manevre blânde.

  • Blândețea mișcărilor tactile

Este foarte important ca în timpul utilizării, o presiune minimă necesară să fie aplicată pe touchscreen-ul telefonului. Este de preferat a folosi o folie de protecție calitativă. Atunci când însă în ciuda eforturilor de a proteja display-ul acesta se defectează, Glassgsm oferă servicii de inlocuire display iPhone6sau orice alt model de iPhone, respectiv Samsung.

Cât despre folie, de preferat din sticlă, aceasta este o recomandare pentru a feri ecranul de zgârieturi inestetice, dar și de alte incidente nedorite. În timp astfel de aspecte afectează și capacitatea de funcționare a dispozitivului.

  • Perioada de odihnă

La fel ca și omul, telefonul mobil are nevoie de o perioadă de repaos. Atunci când acesta se încălzește, este ideal a fi lăsat deoparte, pentru a evita suprasolicitarea lui. Poate fi oprit pentru ca repaosul să fie prielnic. Îndepărtarea bateriei pentru un scurt timp este de asemenea o opțiune.

  • Contactul cu lichidele

Poate că una dintre temerile utilizatorilor de smartphone, pe lângă cea de a-l scăpa pe suprafețe dure, este de a intra în contact cu lichidele. Se poate întâmpla, accidental, ca acesta să fie scăpat în apă, de exemplu. Primul lucru de realizat în acest caz este de a îndepărta bateria. Utilizarea unui absorbant natural, care să tragă apa, este de preferat. Neapărat este ca înainte de a-l reaprinde, acesta să fie uscat complet, pentru a verificare funcționarea sa.

  • Factorii de influență

Lichidele nu sunt singurele care pot afecta buna funcționare a telefonului. De asemenea este și cazul umidității la care dispozitivul este supus în timp.

Totodată o influență majoră vis a vis de funcționarea telefonului o are praful, respectiv zonele în care există nisip. Ideală ar fi accesorizarea telefonului cu o husă corespunzătoare, calitativă, dintr-un material rezistent.

  • Actualizarea sistemului de operare

Atunci când ritmul de funcționare al telefonului scade și este tot mai lent, este recomandat a solicita unui service gsm expert actualizarea sistemului de operare.

De asemenea, măsuri necesar a fi luate sunt ferirea dispozitivului de razele directe ale soarelui. În timp și acestea pot afecta buna funcționare a telefonului, ceea ce e de preferat a fi evitat. Desigur că și alte aspecte sunt bine a fi urmărite și îndeplinite, ce se regăsesc și în cartea de instrucțiuni de care telefoanele vin însoțite.

Atunci când accidentele se produc, specialiștii Glassgsm stau la dispoziție cu servicii de reparații profesionale și costuri echitabile. Pe site-ul glassgsm.ro pot fi vizualizate acestea, respectiv disponibilitatea de piese și componente pentru modele și mărci.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 7 moduri de a prelungi durata de viață a smartphone-ului.
 Vizualizări articol: 1751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7 moduri de a prelungi durata de viață a smartphone-ului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei