Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 213 (6923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Record de amenzi rutiere în weekend: peste o mie de sancţiuni, în valoare de peste 430.000 de lei

Luni, 24 Septembrie 2018 (13:27:48)
Ampla acțiune pe linie rutieră desfășurată la sfârșit de săptămână în întreg județul, când zeci de echipaje de poliție au acționat trei nopți la rând, pentru prevenirea accidentelor și creșterea gradului de siguranță rutieră, au dus la aplicarea unui număr record de amenzi. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în perioada 21.09.-23.09.2018, poliţişti rutieri şi cei de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cooperare cu poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Iaşi, Maramureş şi Neamţ, au organizat acţiuni punctuale, în sistem integrat, pe raza județului Suceava, în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc rutier şi criminogen ridicat. În cadrul acțiunii au fost constatate 24 de infracțiuni și au fost aplicate 1.000 sancţiuni contravenționale, în valoare de 430.920 lei. Polițiștii au reținut 77 de permise de conducere și au retras 33 de certificate de înmatriculare.De exemplu, se arată în comunicatul IPJ Suceava, un bărbat de 28 de ani, din comuna Marginea, a condus autoturismul pe DJ 209G, din comuna Horodnic de Sus, cu viteza de 151 km/h şi a prezentat pentru control, un permis de conducere fals. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.Un bărbat de 48 de ani, din comuna Frătăuţii Vechi a condus autoturismul pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.Un bărbat de 28 de ani, din municipiul Rădăuţi, a condus autoturismul pe strada 1 Mai din localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.Un bărbat de 31 de ani din municipiul Suceava a fost depistat conducând autoturismul pe raza comunei Udești, având o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.Un bărbat de 32 de ani, din comuna Bogdăneşti a condus autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Bălcăuţi având dreptul de conduce vehicule suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permis de conducere suspendat”, ce va fi soluționat procedural.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Record de amenzi rutiere în weekend: peste o mie de sancţiuni, în valoare de peste 430.000 de lei.
 Vizualizări articol: 1427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Record de amenzi rutiere în weekend: peste o mie de sancţiuni, în valoare de peste 430.000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei