Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 151 (6861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accidente provocate de şoferi care nu au păstrat distanţa regulamentară în mers

Luni, 9 Iulie 2018 (11:30:10)

Mai multe persoane, printre care şi un copil, au fost rănite în accidente provocate duminică de şoferi care nu au păstrat distanţa regulamentară în mers.

La ora 10.30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2H, în comuna Putna, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus în fața sa de un localnic și oprit pentru a efectua virajul către dreapta, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Vicovu de Jos, oprit de asemenea, pentru a efectua virajul către dreapta.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 35 de ani şi a unui minor de 12 ani, ambii cetățeni italieni, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 19.10, în timp ce conducea o maşină pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un tânăr de 21 de ani, din comuna Hănţesti, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un localnic de 57 de ani.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 55 de ani din localitate, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze s-a întocmit dosar penal, după cum se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente provocate de şoferi care nu au păstrat distanţa regulamentară în mers.
 Vizualizări articol: 1260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accidente provocate de şoferi care nu au păstrat distanţa regulamentară în mers5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei