Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 151 (6861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sportivi din Moldoviţa, vicecampioni mondiali la Dance World Cup Canada

Luni, 9 Iulie 2018 (14:13:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Sportiv ACS Invictus Moldoviţa merită toate felicitările după ce Bianca Elena Mirăuţă Spânu şi Bogdan Doliuc (Duo Invictus Moldoviţa), doi sportivi ai acestui club, au devenit vicecampioni mondiali la Dance World Cup Canada, competiţiecare s-a desfăşurat,în perioada 1-8 iulie, la Montreal. Prezenţa sportivilor din Moldoviţa la această prestigioasă competiţie a fost posibilă după ce Clubul Sportiv ACS Invictus Moldoviţa a reprezentat cu succes Bucovina la Bucharest Dance Festival, competiţie internaţională care s-a desfăşurat la finele anului trecut, în perioada 17-19 noiembrie, la Bucureşti, unde au avut loc calificările pentru Canada.

În spatele acestor performanţe deosebite stă un om cu totul special, Emanuela Alina Mititel, preşedintele fondator al Asociaţiei Club Sportiv Invictus Moldoviţa, antrenor şi coregraf în cadrul clubului la diferite discipline, care face totul din dorinţa de a promova performanţa sportivă pentru toate categoriile de vârstă şi de a oferi posibilitatea tuturor de a practica un sport şi a-şi pune în evidenţă calităţile sportive.

Antrenoarea Emanuela Alina Mititel i-a felicitat pe sportivii suceveni care au reprezentat cu atâta determinare România la această competiţie, la care s-au calificat sportivi din toată lumea, şi a subliniat încă o dată că munca, talentul, dăruirea şi perseverenţa şi-au spus cuvântul, sportivii dând dovadă de un potenţial fabulos.

„Mândră de voi, campionii mei!” a fost prima postare pe Facebook a antrenoarei Emanuela Alina Mititel, text care a însoţit o fotografie în care apar vicecampionii mondiali ţinând în mâini steagul României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sportivi din Moldoviţa, vicecampioni mondiali la Dance World Cup Canada.
 Vizualizări articol: 1799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportivi din Moldoviţa, vicecampioni mondiali la Dance World Cup Canada0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei