Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 120 (6830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Șoferi prinși conducând cu viteză excesivă și fără permise de conducere

Joi, 31 Mai 2018 (12:07:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbați au fost identificați de polițiști conducând fără permise de conducere valabile, după ce au fost opriți pentru depășirea vitezei legale. Ambii șoferi au fost depistați în timpul nopții de miercuri spre joi și s-au ales cu dosare penale pentru conducere fără permis.

Un prim caz a fost identificat puțin după ora 00.00, pe DN 17, în comuna Stroiești din județ. Identificat de polițiști în timp ce rula cu o viteză de 114 km/h, un autoturism a fost oprit de polițiști, iar celui de la volan i-au fost verificate documentele. Bărbatul de 32 de ani din municipiul Suceava le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere provizoriu, eliberat de autoritățile din Marea Britanie. În urma verificărilor făcute și în bazele de date ale poliției, s-a constatat că bărbatul nu posedă un permis de conducere romțnesc, iar permisul pe care l-a prezentat nu-i permite acestuia să conducă autovehicule pe drumurile din România.Pe numele său polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Aproape simultan, în timpul aceleiași nopți, polițiștii rădăuțeni au oprit pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, din comuna Pătrăuți, fiind înregistrat cu aparatul radar rulând cu viteza de 92 de km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 de km/h.În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, deşi acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile ucrainene. Având în vedere faptul că bărbatul a încercat să se folosească de un permis de conducere fals, polițiștii au deschis pe numele său un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi prinși conducând cu viteză excesivă și fără permise de conducere.
 Vizualizări articol: 2455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șoferi prinși conducând cu viteză excesivă și fără permise de conducere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei