Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 120 (6830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Directori de la Holzindustrie Schweighofer, puși sub acuzare de DIICOT

Joi, 31 Mai 2018 (16:54:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii DIICOT au pus sub învinuire mai multe persoane cu funcții de conducere din cadrul fabricilor din Rădăuți și Sebeș ale Holzindustrie Schweighofer, după ce miercuri au făcut mai multe percheziții la sediile societății, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.Printre suspecți sunt Nichifor Tofan, directorul fabricii Holzindustrie Schweighofer de la Rădăuți, precum și alți doi directori din cadrul acesteia și o persoană cu funcție de conducere din cadrul fabricii de la Sebeș.La audieri au fost duși și angajați de la Direcția Silvică și Garda Forestieră, de la Suceava. Procurorii DIICOT de la structura centrală, alături de polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au descins, miercuri dimineață, în cadrul a 23 de percheziții pe raza a cinci judeţe şi a municipiului Bucureşti, la persoane fizice şi juridice, din care patru la sediile unor instituţii publice, într-un dosar în care se fac cercetări pentru un prejudiciu de 25 de milioane de euro. Percheziții au fost și la Direcția Silvică Suceava și Garda Forestieră Suceava. De la Direcția Silvică s-au ridicat documente privind licitații de masă lemnoasă organizate începând din 2011 Procurorii DIICOT au transmis că există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2011 şi până în prezent, mai multe persoane au constituit un grup infracţional organizat, membrii grupului acţionând în vederea deturnării licitaţiilor publice organizate la nivelul unor direcţii silvice, pentru a-şi asigura volume suplimentare considerabile de masă lemnoasă în vederea procesării, în fabrici specializate în tăierea şi rindeluirea lemnului.

Toți suspecții se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directori de la Holzindustrie Schweighofer, puși sub acuzare de DIICOT.
 Vizualizări articol: 3778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Directori de la Holzindustrie Schweighofer, puși sub acuzare de DIICOT4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei