Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 120 (6830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Da, m-am lămurit şi cu play-off-ul ăsta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri, canalul de sport Digi a transmis două meciuri din liga a nu ştiu câta, cred că a patra, din Republica România. N-am de unde să ştiu rezultatele înregistrate, întrucât scriu acest articol cu ceva vreme înaintea disputării primei partide, dar le-am văzut pe cele patru în precedentă apariţie, în weekend, când n-am înţeles ce căutau la televizor, dar m-am lămurit în privinţa calităţii fotbalului jucat. Menţionez că trei din ele poartă nişte nume celebre: Steaua, Dinamo, Rapid, iar a patra n-are importantă cum se numeşte, că oricum e doar de umplutură. Nu ştiu prea bine ce e cu Dinamo, că ăştia n-au nici măcar o echipă, aşa că de unde mama naibii o fi izvorât a doua!? Însă celelalte, dacă le cauţi la pedigree, s-ar zice (mă rog, mai cu foc acum, vara, când există de la sine scuza soarelui care te bate-n cap!) că sunt chiar alea. Cu menţiunea că Steaua e rodul unor psihoze, fraude şi manipulări, iar Rapid cred că nu ştie nici a cui este, nici cum şi nici de ce. În orice caz, ceea ce cred că am înţeles greşit eu (fiindcă după legi şi regulamente nu poate fi aşa) e că acest turneu, un soi de play-off încă mai parodic decât ăla deja practicat de prea multă vreme în prima ligă, ar urma să desemneze o câştigătoare care să se care nu în liga a treia, cum e normal, ci... în cea secundă! Repet: poate n-am înţeles eu bine. Trecând de la jocul de culise la cel propriu-zis, am să spun că după primul cuplaj (la care n-am înţeles nici măcar cum s-a făcut accesul pe stadion!, că cică după primul joc s-au golit tribunele şi au intrat fanii pentru următorul; dar nici ăia toţi, ci numai ăia ai uneia din echipe, urmând ca la un alt meci din play-off să fie lăsaţi înăuntru numai ceilalţi! - aţi priceput ceva!?) am rămas cu convingerea că alde Steaua e o adunătură cu iz penal, nişte puşti inocenţi fiind mânaţi într-o luptă care nu-i a lor de nişte frustraţi şi neisprăviţi, iar Rapid e un soi de institut geriatric ambulant, de unde dacă-i extragi pe octogenari nu mai ai cu cine începe partida. Asupra unui singur lucru nu m-am lămurit: ce dracu' caută toţi ăştia la televizor!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Da, m-am lămurit şi cu play-off-ul ăsta.
 Vizualizări articol: 1820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
Da, m-am lămurit şi cu play-off-ul ăsta4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei