Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 95 (6805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Italian mort într-un accident, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Luni, 30 Aprilie 2018 (13:35:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, cetățean italian, și-a găsit sfârșitul în dimineața zilei de 30 aprilie, după un accident rutier produs pe DN 17, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, în jurul orei 8.30. Bărbatul de 70 de ani se afla la volanul unui autoturism și a pierdut brusc controlul asupra autovehiculului, fără a frâna, mașina lovind violent un stâlp. Având în vedere cum s-a produs accidentul, și problemele de sănătate ale italianului, se bănuiește că acesta ar fi suferit un episod cardiac. La fața locului au ajuns pompieri de la Detașamentul Câmpulung Moldovenesc și echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. În mașină a fost găsit bărbatul de la volan, care era încarcerat, și inconștient. În autoturism, pasageră, mai era o femeie în vârstă de 65 de ani, tot cetățean italian. Aceasta a fost găsită conștientă și stabilă, fiind transportată la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc.Șoferul a fost descarcerat de pompierii militari și transportat de echipajul de la Serviciul de Ambulanță la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, în stop cardio-respirator. Din păcate, acesta nu a răspuns la manevrele de resuscitare, decesul acestuia fiind declarat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc. La necropsie urmează a se stabili cauza decesului, dacă bărbatul a murit în urma accidentului, ori a decedat din cauza unui atac de cord. Din cauza accidentului, traficul rutier de pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, a fost perturbat mai bine de o oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Italian mort într-un accident, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.
 Vizualizări articol: 6412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Italian mort într-un accident, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei