Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 95 (6805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fotbal pe pâine: Ziua marii victorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La ora la care citiţi dv. această rubrică, echipa noastră, cuibuşor de nebunii, îşi adaugă în clasament încă 3 puncte, după  o victorie cât se poate de clară cu 3 - 0. Este, categoric, cel mai bun meci făcut de ai noştri în această ediţie de campionat al ligii secunde, pe care dacă ar fi să o definim metaforic, aşa cum se obişnuieşte în presa sportivă, i-am zice "a marilor suferinţe". Aşa-i că e de mare deschidere spirituală? De mult mai mică deschidere este însă jocul practicat de această echipă ciudată, în care aş putea pune pariu pe orice sumă ca jucătorii nu se cunosc între ei, fiecare cu fiecare. Ca să nu mai vorbim de invazia de străini pe care ca să-i antrenezi cât de cât era categoric nevoie, pe lângă "mister", şi de vreo 2-3 translatori poligloţi la extrem. Pe lângă problemele legate de finanţarea mai degrabă virtuală, implicit de datorii, de starea tribunelor, de fluctuaţiile în loturi (că, dacă vă amintiţi, am început campionatul cu un lot de copii, l-am continuat cu banda de venetici, iar acum e cam al treilea, preponderent românesc şi alcătuit majoritar din adulţi), de echipa tehnică, de componenta conducerii clubului şi a  acţionariatului, de câte şi mai câte, trebuie neapărat reiterată şi ideea că nu există nimeni în întregul judeţ interesat cu adevărat ca Suceava să aibă o echipă de fotbal performantă măcar la acest nivel, dacă nu chiar în prima ligă. În această privinţă, Botoşaniul ne-a surclasat şi merită toată admiraţia noastră. Poate nu aţi observat chiar toţi că pe lângă "ELSACO", botoşănenii mai au pe tricouri şi numele altui sponsor. Vă las plăcerea de a-l depista singuri, după care să scormoniţi până veţi afla că e vorba de o firmă suceveană!!! E doar una din explicaţiile pentru care nu avem şi e clar că nici nu vom avea vreodată fotbal aici. Cu tot cu cele 3 puncte obţinute azi după un meci de mare luptă desfăşurat pe verde. Nu gazon, ci masă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbal pe pâine: Ziua marii victorii.
 Vizualizări articol: 2194 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Fotbal pe pâine: Ziua marii victorii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei