Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 76 (6786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic Cajvana va reprezenta Suceava la faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar

Marţi, 3 Aprilie 2018 (11:02:59)

Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic “Ştefan cel Mare” Cajvana va reprezenta Suceava la faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

Oraşul Roman a găzduit în perioada 30-31 martie 2018 faza zonală pe Moldova a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal-băieţi, clasele I-IV.

Ziua de sâmbătă a fost una specială, iar meciurile care au dus la desemnarea câştigătorilor au produs o sumedenie de emoţii pe teren şi în afara acestuia.

După meciurile aprige jucate cu echipele judeţelor Bacău, Iaşi, Neamţ, Botoşani, Suceava şi Vaslui, “Stejarul” Cajvana, echipa de fotbal a băieţilor din ciclul primar de la Liceul Tehnologic “ Ştefan cel Mare” din Cajvana, s-a clasat pe primul loc.

“Copiilor le place mingea, le plac golul şi victoria. Şi-au luptat pentru a fi cei mai buni şi-au crezut că pot fi cei mai buni. Unii au arătat talent pur, alţii că sunt deja destul de maturi şi că pot recompensa prin alte calităţi decât cele tehnice”, au declarat coordonatorii micilor fotbalişti, profesorii de educaţie fizică şi sport de la liceul din Cajvana: Grigorean Andrei, Savu Ion şi Grigoraş Gurău.

Astfel, echipa liceului din Cajvana va participa la faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, care va avea loc în municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, în luna iunie, a precizat prof. înv. primar Seserman Lidia Loredana, responsabilă cu promovarea imaginii Liceului Tehnologic “Ştefan cel Mare” din Cajvana.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic Cajvana va reprezenta Suceava la faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.
 Vizualizări articol: 1292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic Cajvana va reprezenta Suceava la faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei