Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 76 (6786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caravana „Zilele filmului românesc”, la Cinema Modern Suceava

Marţi, 3 Aprilie 2018 (15:40:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Radio AS şi Asociaţia Creativ AS, în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava, organizează, în perioada 14-15 aprilie, la Cinema Modern Suceava, Caravana „Zilele filmului românesc”, un regal de filme româneşti. Sucevenii vor putea urmări filme în premieră, comedii, filme româneşti premiate la festivaluri internaţionale.

Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 14:30, la Cinema Modern, cinefilii pot urmări filmul „Fotbal infinit” (2018), regizor Corneliu Porumboiu. Filmul „Fotbal infinit” porneşte de la ideile unui funcţionar local din Vaslui care are curajul să îşi pună întrebări despre regulile jocului de fotbal şi dacă există vreun raport intim între fotbal şi viaţă? De la ora 16:00, va fi difuzat filmul ”Mariţa” (2017), regizor Cristi Iftime. Este un road-movie care încearcă să surprindă un moment de trecere din existenţa unui tânăr – acela al desprinderii de tată. Tot pe 14 aprilie, de la ora 18:00, va fi difuzat filmul ”Scurtcircuit” (2017), regizor Cătălin Saizescu. Melania, o elevă de 15 ani, rămâne însărcinată cu Emi, un coleg de clasă. Mamele minorilor îi despart pe cei doi îndrăgostiţi şi hotărăsc să dea copilul spre adopţie. La doar o zi după naşterea prematură a Melaniei, salonul de terapie intensivă unde fusese trimis bebeluşul este mistuit de flăcări. Film bazat pe fapte reale.

Duminică, 15 aprilie, de la ora 15:00, tot la Cinema Modern, sucevenii pot urmări filmul ”Pororoca” (2017), regizor Constantin Popescu. „Pororoca” spune povestea lui Tudor (Bogdan Dumitrache) şi a Cristinei (Iulia Lumânare). Cei doi duc o viaţă de cuplu obişnuită, fără griji aparente, altele decât cele inerente, legate de creşterea şi educaţia copiilor: Maria (5 ani) şi Ilie (7 ani). Într-o duminică dimineaţă, Tudor iese cu copiii în parcul din apropierea blocului. Într-o clipă de neatenţie a tatălui, Maria dispare. De la ora 18:00, filmul ”Un pas în urma serafimilor” (2017), regizor Daniel Sandu, care spune povestea lui Gabriel, un adolescent care îşi doreşte să devină preot şi intră într-un seminar teologic ortodox. Pe parcursul filmului, Gabriel şi colegii lui învaţă că minciuna, furtul, manipularea şi trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să şi le însuşească pentru a rezista în seminar.

Biletele se pot procura de pe www.cinemamodernsv.ro şi de la casieria Cinema Modern. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caravana „Zilele filmului românesc”, la Cinema Modern Suceava.
 Vizualizări articol: 1508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caravana „Zilele filmului românesc”, la Cinema Modern Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei