Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 76 (6786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 500 de amenzi aplicate de poliţişti în trei zile de controale cu radarele

Marţi, 3 Aprilie 2018 (11:01:52)
Weekendul trecut, poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au acţionat pe drumurile naţionale, europene şi judeţene pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Au fost organizate acţiuni pe diverse segmente de drum pentru depistarea şoferilor care depăşesc regimul legal de viteză. În total, în cadrul acţiunii, au fost aplicate 529 de sancţiuni contravenţionale,în valoare de 253.186 lei, din care 360 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost reţinute 44 permise de conducere, dintre care 25 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 19 pentru alte abateri. De asemenea, au fost retrase şi 8 certificate de înmatriculare pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice, lipsă RCA sau aplicarea de folii neomologate. Un bărbat de 45 de ani, din orașul Gura Humorului, a fost depistat și înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localității, cu viteza de 154 km/h. Un bărbat de 30 de ani, din comuna Drăgoiești, a fost depistat și înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în localitatea Oniceni, cu viteza de 121 km/h. Un tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava, a fost depistat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în localitatea Vadu Moldovei, cu viteza de 135 km/h. Celor trei şoferi daţi ca exemplu de poliţie în cadrul unui comunicat de presă li s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării. Poliţiştii reamintesc faptul că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.„Le recomandăm celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă”, se menţionează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 500 de amenzi aplicate de poliţişti în trei zile de controale cu radarele.
 Vizualizări articol: 1288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 500 de amenzi aplicate de poliţişti în trei zile de controale cu radarele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei