Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 71 (6781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanul care şi-a ucis familia a declarat că i-a trimis „spre o lume mai bună”

Miercuri, 28 Martie 2018 (11:05:45)
Suceveanul care şi-a ucis familia, la Braşov, iar apoi s-a predat la poliţie, a declarat că tot ce a făcut a fost pentru a-şi salva soţia şi cei doi copii, pe care i-a trimis „spre o lume mai bună”. Florin Mircea Buliga, de 43 de ani, nu regretă ceea ce a făcut.Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori Braşov, Daniel Dancă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Buliga este consumator de droguri.”Din punctul meu de vedere, după ce am stat de vorbă cu el, prezintă o labilitate psihică crescută. Şi-a motivat fapta considerând, de fapt fiind convins, că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, unde aceştia să fie mai liniştiţi. Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui. Urmează să mai facem investigaţii să vedem care era atmosfera în familie, dacă se certau sau nu se mai înţelegeau. El afirmă că după ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a spus procurorul.Potrivit acestuia, crima a fost comisă noaptea, după ce femeia şi copiii s-au culcat. Înainte de a-şi omorî familia, bărbatul a fost la Mănăstirea Şinca, unde mergea frecvent să se reculeagă.”A ajuns acasă undeva la ora 21.00 şi s-a întâmplat după ce s-au culcat, în somn. Mi-a spus că în trecut a avut probleme cu alcoolul şi a participat la întrunirile alcoolicilor anonimi. Mi-a mai spus că ocazional consumă şi droguri - canabis", a adăugat procurorul, pentru Mediafax.Florin Mircea Buliga a fost reţinut marţi seara pentru 24 de ore şi se află în arestul IPJ.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul care şi-a ucis familia a declarat că i-a trimis „spre o lume mai bună”.
 Vizualizări articol: 2938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanul care şi-a ucis familia a declarat că i-a trimis „spre o lume mai bună”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei