Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 34 (6744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comisarul-şef Adrian Buga, împuternicit șase luni șef al IPJ Suceava

Marţi, 13 Februarie 2018 (17:41:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cei doi adjuncți ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, comisarul-şef Adrian Buga, a fost împuternicit, de la începutul acestei săptămâni, ca inspector-şef, cea mai importantă funcţie în cadrul poliţiei judeţene. Împuternicirea dată prin ordin al ministrului Afacerilor Interne este valabilă pentru următoarele şase luni de zile. Comisarul-şef Adrian Buga, în vârstă de 48 de ani, era împuternicit ca adjunct de la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, pe linie judiciară, iar de atunci a avut şi drept de semnătură ca inspector-şef. Ofiţerul lucrează în poliţie din 1994. În perioada 1994 - 2003, acesta a activat în cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, ca ofiţer de cercetare penală şi investigarea criminalităţii economice. În perioada septembrie 2003 - septembrie 2011, ofiţerul a ocupat funcţia de şef serviciu independent organizat la nivelul Curţii de Apel Suceava şi subordonat nemijlocit Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate. Ulterior, în perioada octombrie 2011 - noiembrie 2017, acesta a îndeplinit funcţiile de şef de birou, şef de serviciu şi şef al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Suceava.Adrian Buga este absolvent al Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, promoţia 1994. De asemenea, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii ,,Ştefan cel Mare” Suceava şi cursul postuniversitar ,,Managementul Instituţiilor Publice”.La comanda IPJ Suceava se mai află, ca adjunct, tot împuternicit, comisarul-şef Toader Buliga, care răspunde de activitatea pe linie de ordine publică şi cea rutieră. În organigrama IPJ Suceava mai este încă un post de adjunct, pe care se afla Adrian Buga, şi care de acum este vacant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul-şef Adrian Buga, împuternicit șase luni șef al IPJ Suceava.
 Vizualizări articol: 2842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Comisarul-şef Adrian Buga, împuternicit șase luni șef al IPJ Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei