Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 34 (6744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi tineri, condamnați într-un dosar de trafic de minori și prostituție

Marţi, 13 Februarie 2018 (14:17:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Doi tineri din municipiul Fălticeni, un bărbat și o femeie, au fost săltați de polițiștii din localitate în seara zilei de 12 februarie, în baza unor mandate prin care au fost condamnați definitiv într-un dosar de trafic de minori și de șantaj. Este vorba de un dosar al procurorilor de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, în care a fost vorba de fete cu vârste de 15-16 ani determinate prin diferite metode să facă sex pe bani. Oana Mariana Adam, în vârstă de 28 de ani are de executat 4 ani și 8 luni de închisoare, pentru multiple infracțiuni de trafic de minori, în timp de Petru Anor Buchilă, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru infracțiunile de trafic de minori și șantaj. Dosarul a fost judecat la Tribunalul Suceava iar pedepsele stabilite de acești magistrați au rămas ulterior definitive. Din anchetă rezultă că raporturile sexuale aveau loc în apartamente închiriate de traficanți, la locuințele clienților, în autoturisme sau în locații de cazare din zona municipiului Fălticeni, de fiecare dată fetele fiind sub supravegherea suspecților. Fetele percepeau pentru partidele de sex sume între 50 și 200 lei. Banii erau încasaţi în mare parte şi chiar în totalitate de traficanți. Victimele primeau de regulă ţigări şi produse alimentare, fără a vedea vreun ban.Faptele s-au petrecut în perioada ianuarie 2012 - aprilie 2014.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri, condamnați într-un dosar de trafic de minori și prostituție.
 Vizualizări articol: 2194 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri, condamnați într-un dosar de trafic de minori și prostituție0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei