Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 34 (6744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Miroase a primăvară. Unde?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Azi se reiau competiţiile europene de fotbal, primele meciuri fiind cele din Champions' League, ceea ce înseamnă că deja se simte în aer miros de "primăvară europeană". Asta, chiar dacă la noi mai degrabă ar trebui să vină vreun puseu de iarnă adevărată, din alea cu care ne ameninţau meteorologii pe la început de decembrie şi care au fost înlocuite de nişte zile de-a dreptul caniculare pentru acest sezon. Numai că buletinul meteo e una, iar fotbalul alta, de unde şi speranţele noastre că în ciuda troienelor apărute cam la spartul târgului, fotbaliştii noştri chiar vor produce desprimăvărarea de la care ne cam luaserăm gândul în ultimele câteva sezoane. Acum, în primăvara lui 2018, sperăm să vedem o Steauă (care FCSB!?) scăpată de complexe, conştientă că de aici încolo totul e posibil. Dacă vă amintiţi, la tragerea la sorţi pentru acest prim tur de primăvară, ne-am cam speriat, fiindcă Lazio era în formă, defila prin campionatul italian într-un fel în care n-o mai făcuse de foarte mulţi ani (dacă o făcuse vreodată...), iar Steaua nu prea rupea gazonul. În scurtul timp scurs de atunci încoace, lucrurile parcă s-au schimbat întrucâtva: Steaua a căpătat parcă o siguranţă în joc pe care o caută de ceva vreme, în timp ce Lazio e într-o vădită pierdere de ritm, ceea ce schimbă radical datele problemei. Concret: dacă se menţin în parametrii actuali, mie favorita mi se pare Steaua. Condiţia pentru a se şi produce evenimentul este ca ai noştri să înţeleagă că adversarul nu este nici Inter, nici Juventus, nici Milan (ăla de altădată, că asta de acum...), ci o echipă oarecare, de pluton, chiar dacă dintr-un campionat ceva mai bun decât al nostru. Până mai zilele trecute, mi se părea că singurul loc unde Steaua este inferioară de la o vreme este poarta. După ce am văzut ultimele meciuri, zău că nu mai sunt convins că portarul lui Lazio e mai breaz decât copilul de la Steaua. În concluzie, e clar că miroase a primăvară. Paradoxal, parcă mai mult la noi decât la ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miroase a primăvară. Unde?.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Miroase a primăvară. Unde?3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei