Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 oct 2017 - Anul XXII, nr. 232 (6648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Percheziţii în mai multe locaţii din judeţ pentru prinderea unor hoţi şi recuperarea bunurilor furate

Joi, 12 Octombrie 2017 (14:39:53)

Poliţia a efectuat în ultimele două zile percheziţii în mai multe locaţii din judeţ pentru prinderea unor hoţi şi recuperarea bunurilor furatePotrivit unui comunicat al IPJ Suceava, marţi, în urma continuării cercetărilor în cauzele privind furturile din locuințe comise pe raza comunei Putna, în noaptea de 4 spre 5 septembrie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, sprijiniți de echipe din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, au pus în executare autorizațiile de percheziție emise de Judecătoria Rădăuți la domiciliile unor minori de 16 și 17 ani, ambii din orașul Vicovu de Sus, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri asemănătoare celor care fac obiectul cercetărilor, respectiv două motoferăstraie, şase cămăși cu motive tradiționale și patru telefoane mobile. Minorul de 16 ani a fost identificat la domiciliu, fiind audiat cu privire la proveniența bunurilor. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activității infracționale a celor doi minori și soluționarea procedurală a cauzelor. Miercuri s-au continuat cercetările privind la furtul comis pe data de 8 august din locuința unei femei de 51 de ani, din municipiul Suceava, iar în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii BIC, autorii furtului au fost identificați ca fiind trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 28 de ani, toți din municipiul Suceava. O mare parte din bunurile sustrase, respectiv televizorul și sistemul audio, au fost recuperate și predate persoanei vătămate. Față de o femeie de 28 de ani s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore, aceasta fiind depusă în CRAP al IPJ Suceava. Prejudiciul a fost estimat la suma de 1.500 lei, recuperat în mare parte.Tot miercuri s-au continuat cercetările privind la furtul comis marţi din locuința unui bărbat de 39 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, iar cu ocazia efectuării de activităţi investigative, s-a stabilit faptul că autorul furtului este un minor de 16 ani, din comuna Fundu Moldovei, persoană de la care a fost ridicată tableta sustrasă.În urma discuţiilor purtate cu procurorul de caz, s-a stabilit faptul că minorul urmează a fi cercetat în stare de libertate, urmând a fi propusă luarea uneia dintre măsurile educative.Cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul BIC Câmpulung Moldovenesc privind infracțiunea de „furt calificat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii în mai multe locaţii din judeţ pentru prinderea unor hoţi şi recuperarea bunurilor furate.
 Vizualizări articol: 2981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Percheziţii în mai multe locaţii din judeţ pentru prinderea unor hoţi şi recuperarea bunurilor furate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei