Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 oct 2017 - Anul XXII, nr. 232 (6648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs de creaţie a logo-ului Preşedinţiei României la Consiliul UE, pentru elevi şi studenţi

Joi, 12 Octombrie 2017 (16:09:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Tinerii creativi şi cu ceva talent la desen sunt invitaţi să participe la un concurs lansat de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Afacerilor Externe, ale cărui premii sunt foarte atractive şi motivante.Pentru că România va fi, de la 1 ianuarie 2019, timp de şase luni, la Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, cele două ministere au dat în lucru un logo reprezentativ pentru Preşedinţia României.Logo-ul va consta într-un simbol, o siglă formată dintr-un ansamblu de semne grafice, un set de caractere cu rol descriptiv, care să reflecte istoria, cultura, tradiţiile, creativitatea, unicitatea şi apartenenţa României la valorile europene. Propunerea de logo va fi evaluată de un juriu specializat, în funcţie de o serie de criterii: relevanţa pentru tema concursului, atractivitate, originalitate, vizibilitate, adaptabilitate (pentru diferite medii şi diferite produse).Concursul va avea două etape de selecţie, urmând ca într-o primă fază să fie alese 19 lucrări care vor fi clasificate în funcţie de punctajul acordat.În cea de a doua etapă, cele 19 lucrări selectate de juriu vor fi publicate pe o pagină de Facebook special creată de Ministerul Educaţiei Naţionale, unde lucrările concurenţilor selectaţi vor primi voturi din partea publicului.Premiile sunt consistente, ocupanţii locului I urmând să primească 3.000 de euro şi o vizită la Bruxelles, locul II - 2.000 de euro şi o vizită la Bruxelles, locul III - 1.500 de euro şi o vizită la Bruxelles şi două premii speciale (menţiuni) - câte o vizită la Bruxelles. Concursul se va desfăşura în perioada 27 septembrie - 1 noiembrie 2017. Înscrierea participanţilor la concurs şi depunerea proiectelor sunt programate în perioada 27 septembrie - 17 octombrie 2017. Prima etapă de selecţie, respectiv alegerea de către juriu a listei scurte de 19 proiecte finaliste, se va desfăşura în intervalul 18-22 octombrie 2017. Detalii pe http://ro2019.edu.ro/.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs de creaţie a logo-ului Preşedinţiei României la Consiliul UE, pentru elevi şi studenţi.
 Vizualizări articol: 1229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concurs de creaţie a logo-ului Preşedinţiei României la Consiliul UE, pentru elevi şi studenţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei