Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 oct 2017 - Anul XXII, nr. 232 (6648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat arestat pentru 30 de zile pentru fapte de braconaj, în urma unei percheziţii desfăşurate de poliţişti

Joi, 12 Octombrie 2017 (16:22:44)
Un bărbat în vârstă de 41 de ani a ajuns arestul IPJ Suceava pentru fapte de braconaj. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, marţi, în urma continuării cercetărilor în cauza privind infracțiunea de braconaj comisă în noaptea de 23/24.08.2017 pe raza comunei Cârlibaba, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și ai Poliţiei municipiului Vatra Dornei, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, au pus în executare autorizația de percheziție emisă de Judecătoria Vatra Dornei, la domiciliul unui suspect de 41 de ani, din județul Maramureş, ocazie cu care a fost identificată o cantitate de carne de vânat, ce a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. În urma întregului probatoriul administrat, bărbatul de 41 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava. Ulterior, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vatra Dornei care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului de 41 de ani, din orașul Borșa, judeţul Maramureș, pentru o perioadă de 30 de zile, începând de miercuri. Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Suceava.Reamintim că în noaptea de 23 spre 24 august a.c., pe fondul de vânătoare nr. 15 Valea Bistriţei, gestionat de Direcţia Silvică Suceava prin Ocolul Silvic Cârlibaba, un silvicultor a sesizat prezenţa unui autoturism de teren în care sunt doi cerbi împuşcaţi.În urma alertei declanşate şi a verificărilor făcute în teren de poliţişti, în maşina intrată în pădure au fost descoperiţi doi cerbi tineri, de 1-2 ani, de aproximativ 100 de kilogram fiecare, împuşcaţi.În fondul de vânătoare a fost găsit şi un cetăţean din Borşa, care a încercat să convingă că el nu are nici o legătură cu respectiva maşină, ci se află la cules de bureţi.Poliţiştii nu au putut să ia măsuri prea severe împotriva sa atunci, autoturismul nefiind pe numele său, iar probatoriul fiind subţire. Ulterior, la începutul lunii septembrie, poliţiştii suceveni au organizat, în baza mandatelor emise de instanţă, nouă percheziţii domiciliare, toate la Borşa. Atunci, anchetatorii au ridicat muniţie, accesorii şi componente specifice vânătorii, un trofeu, carne, posibil de vânat, şi staţii emisie-recepţie, de la trei suspecţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat arestat pentru 30 de zile pentru fapte de braconaj, în urma unei percheziţii desfăşurate de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat arestat pentru 30 de zile pentru fapte de braconaj, în urma unei percheziţii desfăşurate de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei