Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 oct 2017 - Anul XXII, nr. 230 (6646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un sucevean care a făcut contrabandă şi a condus fără permis, trimis aproape cinci ani după gratii

Marţi, 10 Octombrie 2017 (15:24:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost ridicat de poliţişti acum două zile în baza unei condamnări definitive la o pedeapsă de 4 ani şi 7 luni de închisoare cu executare. Suceveanul a fost judecat într-un dosar de contrabandă şi conducere fără permis, iar faptul că a recidivat, deşi era condamnat cu suspendare, i-a adus o sentinţă destul de grea. Cel mai recent dosar în care a fost judecat Alexandru Petru Mandache a fost din anul 2016, privind infracţiunea de conducere a unui autoturism fără permis. Pentru această infracţiune el a primit 6 luni de închisoare, care în mod normal ar fi fost cel mai probabil suspendată condiţionat. Tânărul de 28 de ani era însă recidivist. În octombrie 2013, el a fost prins de un echipaj de poliţie, la Crişteşti-Iaşi, cu ţigări de contrabandă. Din cercetări a rezultat că rădăuţeanul, deşi nu avea permis de conducere, a împrumutat un autoturism cu care a transportat aproape 4.000 de ţigări, de provenienţă Ucraina. La audieri, tânărul în vârstă de 24 de ani de la acea vreme le-a declarat anchetatorilor că ţigările de contrabandă le-a achiziţionat din oraşul Siret, de la persoane necunoscute. Tânărului i s-a imputat la vremea respectivă un prejudiciu de aproximativ 40.000 de lei. Condamnarea suspendată sub supraveghere nu a avut darul de a-l face pe tânăr să realizeze că situaţia sa judiciară este gravă, astfel că acesta a fost prins din nou la volan, deşi nu deţine permis de conducere. Aşa se face că tânărul a ajuns la o pedeapsă totală de 4 ani şi 7 luni de închisoare, cu executare. Sentinţa a fost dată de Judecătoria Rădăuţi şi confirmată de Curtea de Apel Suceava. Rădăuţeanul a fost dus de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Rădăuţi la Penitenciarul Botoşani, unde îşi va executa pedeapsa.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean care a făcut contrabandă şi a condus fără permis, trimis aproape cinci ani după gratii.
 Vizualizări articol: 2829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un sucevean care a făcut contrabandă şi a condus fără permis, trimis aproape cinci ani după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei