Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 aug 2017 - Anul XXII, nr. 186 (6602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițiștii au prins autorii a peste 20 de furturi

Duminică, 20 August 2017 (14:22:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ultimele zile au dus la o mobilizare importantă a polițiștilor suceveni, reușindu-se identificarea autorilor şi probarea activităţii infracţionale în peste 20 de cauze de furt. Activitățile de cercetare penală s-au derulat în intervalul 18-20 august. Cea mai importantă reușită a polițiștilor suceveni constă în prinderea unui urmărit general, cu condamnări grele. Este vorba de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Păltiniș, județul Botoșani, care era urmărit general de la finele anului trecut. Pe numele său, Judecătoria Darabani emisese două mandate de executare a pedepsei privative de libertate, respectiv 6 ani, 8 luni și 293 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă și 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Săptămâna trecută, tânărul, împreună cu o femeie, au fost primiți la o fermă din comuna suceveană Frătăuții Vechi, pentru a lucra. La scurt timp după ce au fost primiți la fermă, proprietarul a sesizat Poliția că i s-au furat un televizor, un aparat de sudură și o trusă de chei iar noii „angajați”, pe care nici măcar nu îi legitimase, au dispărut. Vineri, 18 august, tânărul din Păltiniș a fost identificat pe raza orașului Frasin. Bunurile furate au fost recuperate iar el a ajuns, în baza condamnărilor definitive, direct în Penitenciarul Botoșani. Tot pe 18 august, polițiștii de la Vatra Dornei au identificat un localnic de 20 de ani, care, în noaptea anterioară îi furase portofelul unui bărbat de 64 de ani, din Satu Mare. Furtul s-a produs în sala de așteptate a Gării vatra Dornei Băi. Din cercetări polițiștii au stabilit faptul că, la 18.08.2017, în jurul orei 01.00 în timp ce victima, aflată sub influența băuturilor alcoolice, dormea în sala de așteptare a Gării Vatra Dornei-Băi, autorul i-a sustras portofelul ieșit din buzunar și a luat din interior suma de 200 de lei, după car, a așezat portofelul pe bancă lângă persoana vătămată și plecat, cheltuind banii la o sală de jocuri din apropiere. Tot pe 18 august, polițiștii din Rădăuți au depistat un localnic de 51 de ani, care furase în noaptea anterioară mai multe calorifere dintr-un apartament din localitate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii au prins autorii a peste 20 de furturi.
 Vizualizări articol: 2904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Polițiștii au prins autorii a peste 20 de furturi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei