Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 aug 2017 - Anul XXII, nr. 183 (6599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

"Cheltuitor profesionist vs. Investitor profitabil", joi, la Muzeul de Istorie

Miercuri, 16 August 2017 (11:26:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 Asociația „Tineri de Succes” Suceava, împreună cu Muzeul de Istorie al Bucovinei, organizează în data de 17 august, în intervalul orar 15:00-17:00, cel de-al șaselea seminar al Academiei „Tineri de succes - Şcoala de Vară” cu tema "Cheltuitor profesionist vs. Investitor profitabil".
Evenimentul va avea loc la Muzeul de Istorie, accesul fiind gratuit.
Participanții vor avea ocazia să afle ce reprezintă banii şi care este resursa din spatele acestora, ce implică o investiţie şi avantajele ei, care este calea de a adopta atitudinea unui investitor profitabil și nu în ultimul rând, diferenţele dintre un simplu cheltuitor şi un adevărat investitor.
Alături de Cristian Gheorghe Cuciureanu, speaker, coach, trainer şi fondatorul Asociaţiei „Tineri de succes”, tinerii vor învăța lucruri noi și vor petrece momente frumoase, cu un impact benefic, într-o atmosferă plăcută și interactivă.

Marius Bogdan Pîslariu, președintele și Co-Fondator JCI (Junior Chamber International) Suceava, organizație non-guvernamentală ce are drept scop implicarea tinerilor activi în proiecte bazate pe antreprenoriat, cât și al unor companii în domeniul IT, servicii, francize, nano-tehnologie și sisteme de management a acceptat să participe la acest workshop în calitate de invitat.
O altă invitată de seamă va fi Anca Capverde, purtător de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Suceava. Totodată, va conferenția la eveniment și Bianca Diana Zaharia, vicepresedinte JCI Suceava.

Academia „Tineri de succes - Școala de Vară” este o academie complementară unde tinerii își pot dezvolta competențele, prin participarea la programe nonformale și informale.

Potrivit managerului Clubului „Tineri de Succes” Suceava, Adrian Stoleru, „în șapte workshopuri interactive Academia <Tineri de succes - Școala de Vară> îți arată cum să-ți urmezi drumul cu pasiune și consecvență! Prin organizarea acestor seminarii vrem să formăm atitudinea și competențele necesare integrării rapide şi uşoare pe piața muncii și atingerii succesului în viață”.
Persoanele interesate de a se înscrie în acest club pot sa obțină mai multe informații de pe pagina de internet http://www.tineridesucces.org , pagina de facebook https://www.facebook.com/tineridesuccesasociatia/ (Clubul Tineri de Succes Suceava) și de la Muzeul de Istorie al Bucovinei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Cheltuitor profesionist vs. Investitor profitabil", joi, la Muzeul de Istorie.
 Vizualizări articol: 1556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
"Cheltuitor profesionist vs. Investitor profitabil", joi, la Muzeul de Istorie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei