Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 aug 2017 - Anul XXII, nr. 182 (6598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul Lungu i-a cerut preşedintelui PNL să se implice pentru transferul pădurilor-parc din Suceava către municipalitate

Luni, 14 August 2017 (14:16:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, i-a înmânat liderului PNL, Ludovic Orban, proiectul de lege pentru transferul pădurilor-parc în administrarea autorităţilor locale. Ion Lungu a spus că acest proiect a fost întocmit de toţi parlamentarii suceveni, cu implicarea fostului secretar de stat în Ministerul Pădurilor, Gelu Puiu.

Primarul Sucevei a explicat necesitatea acestui proiect de lege prin situaţia existentă pe plan local, unde parcul Şipote este proprietatea Regiei Naţionale a Pădurilor, deşi se află chiar în centrul oraşului.

Lungu a amintit că în momentul în care a fost acceptat proiectul de reabilitare a Cetăţii de Scaun, prin faptul că parcul nu era al municipalităţii, primăria a pierdut 13 milioane de euro, pe care i-ar fi putut folosi pentru amenajarea zonei respective.

Ludovic Orban şi-a arătat deschiderea pentru rezolvarea acestei probleme, una identificată şi în urma discuţiilor pe care le-a avut cu primarii din ţară. Preşedintele PNL a mai spus că în afara pădurilor-parc se are în vedere şi transferul către autorităţile locale şi a terenurilor deţinute de Agenţia Domeniilor Statului, ale unităţilor militare dezafectate sau ale unor companii, cum ar fi CFR. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Lungu i-a cerut preşedintelui PNL să se implice pentru transferul pădurilor-parc din Suceava către municipalitate.
 Vizualizări articol: 2112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Primarul Lungu i-a cerut preşedintelui PNL să se implice pentru transferul pădurilor-parc din Suceava către municipalitate3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei