Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mar 2017 - Anul XXII, nr. 70 (6486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 200 de amenzi aplicate şi 19 permise de conducere reţinute în timpul unui control în trafic

Marţi, 28 Martie 2017 (15:56:41)
În perioada 25-26 martie, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier – IPJ Suceava, împreună cu polițiști rutieri din cadrul polițiilor municipale și orășenești și sprijiniţi de agenții de ordine publică din cadrul secţiilor de poliţie cu sarcini pe linie rutieră, au desfăşurat o acţiune în vederea creşterii gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice sucevene.Astfel, a fost organizată acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, viteza fiind una din cauzele principale generatoare de evenimente rutiere grave.În cadrul acţiunii a fost constatată şi o infracţiune la regimul rutier. Au fost aplicate 286 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 76.205 lei, din care 199 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Alte 12 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşiri neregulamentare.Au fost reţinute 19 permise de conducere, din care 5 pentru viteză, şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.Un bărbat de 60 ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul pe DN29, pe raza localității Dumbrăveni, cu viteza de 110 km/h în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.O femeie de 39 ani, din municipiul Botoşani, a condus autoturismul pe DN29, pe raza localității Dumbrăveni cu viteza de 102 km/h în localitate. A fost sancţionată contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.„Reamintim că poliţiştii vor acţiona în continuare cu fermitate prin dispunerea măsurilor legale , astfel încât cei care încalcă normele rutiere să conştientizeze urmările şi pericolele generate de comportamentul iresponsabil în trafic”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 200 de amenzi aplicate şi 19 permise de conducere reţinute în timpul unui control în trafic.
 Vizualizări articol: 2282 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape 200 de amenzi aplicate şi 19 permise de conducere reţinute în timpul unui control în trafic5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei