Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mar 2017 - Anul XXII, nr. 70 (6486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Abateri grave

Șoferul şi pasagerul unei maşini, încătuşaţi după ce au devenit recalcitranţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O simplă acţiune de control şi supraveghere a traficului rutier, efectuată de poliţişti în municipiul Câmpulung Moldovenesc, s-a transformat într-o acţiune în forţă. În urma acesteia doi ocupanţi ai unui autoturism oprit în trafic, care s-au opus controlului şi au devenit recalcitranţi, au fost încătuşaţi de oamenii legii şi transportaţi la sediul poliţiei pentru audieri. Cel aflat la volan s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Incidentul s-a petrecut în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.20, pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. În timp ce efectua activitatea de supraveghere şi control al traficului pe timp de noapte, un echipaj al poliţiei municipiului a oprit pentru control un autoturism marca Alfa Romeo, fără plăcuţe cu numere de înmatriculare, care circula dinspre Vama spre comuna Pojorâta. Poliţiştii i-au solicitat celui aflat la volan să le arate documentele personale şi ale maşinii, însă acesta a refuzat, motivând că maşina staţiona la marginea drumului. După ce a refuzat să se legitimeze, şoferul maşinii, care mirosea a alcool, a devenit recalcitrant cu poliţiştii, motiv pentru care aceştia l-au imobilizat, i-au pus cătuşele pe mâini şi l-au transportat la secţia de poliţie. La fel a păţit şi ocupantul locului din dreapta, care, luându-se la harţă cu poliţiştii, i-a forţat pe aceştia să recurgă şi în cazul său la imobilizare prin încătuşare, fiind de asemenea transportat la poliţie pentru a fi identificat. Poliţiştii l-au identificat astfel pe cel aflat la volan ca fiind Nicolae D., de 34 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei. El a refuzat testarea cu aparatul etilotest, iar la spital a continuat să aibă aceeaşi atitudine, refuzând de astă dată recoltarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii au descoperit şi că bărbatul de 34 de ani are permisul de conducere reţinut, fiind cercetat în cazul altor infracţiuni la regimul rutier. Totodată poliţiştii au verificat autoturismul după seria de şasiu, ajungând la concluzia că acesta avea eliberată o autorizaţie de circulaţie provizorie expirată din data de 11 februarie 2017. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea unui vehicul neînmatriculat. Dosarul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, care în funcţie de probele strânse în timpul cercetărilor va hotărî dacă se vor impune măsuri preventive în legătură cu titularul dosarului penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul şi pasagerul unei maşini, încătuşaţi după ce au devenit recalcitranţi.
 Vizualizări articol: 3237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șoferul şi pasagerul unei maşini, încătuşaţi după ce au devenit recalcitranţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei