Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mar 2017 - Anul XXII, nr. 70 (6486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat prins transportând peste 25.000 de pachete de ţigări de contrabandă

Marţi, 28 Martie 2017 (15:53:08)

Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control luni, la ora 23.55, pe str. Argestru din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 55 ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna.

După testarea acestuia cu aparatul etilotest, s-a procedat la verificarea autoturismului, iar în interiorul acestuia au fost depistate mai multe pachete de ţigarete de provenienţă extracomunitară.

Autoturismul a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, pentru o verificare amănunţită, ocazie cu care s-a constatat că acesta transporta 25.460 pachete de ţigări netimbrate.

Cauza a fost preluată spre soluţionare de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Compartimentul Vatra Dornei şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere, colectare, transport, preluare de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 280.060 lei.

De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea autoturismului, care se află de pus la sediul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei. 

Suspectul a fost reţinut pe o perioada de 24 ore, fiind dus în arestul IPJ Suceava sub escortă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.      

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat prins transportând peste 25.000 de pachete de ţigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 3579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat prins transportând peste 25.000 de pachete de ţigări de contrabandă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei