Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mar 2017 - Anul XXII, nr. 70 (6486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Orar de vară

Wizz Air va opera din această săptămână zboruri regulate din Suceava către cinci destinaţii externe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Wizz Air va opera din această săptămână zboruri regulate de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava către cinci destinaţii externe, patru din Italia şi una din Anglia. Din această săptămână, pe lângă cele trei curse externe deja existente, către Londra, Milano şi Veneţia, vor mai fi operate zboruri spre Roma şi Bologna. Potrivit datelor publicate pe site-ul Aeroportului "Ștefan cel Mare", tot din această săptămână, Tarom va avea curse zilnice pe ruta Bucureşti (21:20) - Suceava (22:30) şi Suceava (5:55) – Bucureşti (7:10).

Compania Wizz Air anunţase iniţial că zborurile Veneţia Treviso – Suceava şi retur vor debuta odată cu intrarea în vigoare a orarului de vară, pe 25 martie, însă au fost inaugurate pe data de 18 martie a.c., cu două frecvenţe săptămânale, în zilele de sâmbătă şi marţi.

Din această săptămână, zborurile Veneţia - Suceava şi retur vor avea tot două frecvenţe săptămânale, însă în zilele de luni şi vineri, şi un alt orar. Astfel, de la Veneţia avioanele vor pleca la ora 15:35 şi vor ateriza la Suceava la 18:30. Decolarea de pe Aeroportul Suceava va fi la ora 19:00, cu aterizare la Veneţia la 20:05.

Tot din această săptămână vor fi inaugurate noile curse aeriene externe de la Roma Ciampino şi Bologna către Suceava, şi retur. Iniţial aceste curse, Roma Ciampino – Suceava şi Bologna Suceava, şi retur, vor avea două frecvenţe săptămânale, în zilele de marţi şi sâmbătă. Avionul din Roma va decola la ora 8:05 şi va ateriza la Suceava la ora 11:15, iar returul va fi cu plecare de la Suceava la 11:45 şi cu aterizare în capitala Italiei la 13:05. Cursele de marţi şi sâmbătă de la Bologna vor decola la ora 9:15 şi vor ateriza la Suceava la 12:15. Avionul de la Suceava către Bologna va decola la 12:45 şi va ajunge la destinaţie la ora 13:55. Potrivit orarului de vară anunţat, Wizz Air va introduce un al treilea zbor săptămânal de la Roma şi Bologna către Suceava, şi retur, în ziua de joi, cu acelaşi orar, însă doar în perioadele 13 – 25 aprilie şi 22 iunie – 19 septembrie 2017.

 

Zborurile pe ruta Londra – Suceava şi retur vor ajunge la cinci frecvenţe săptămânale

Wizz Air va creşte din această săptămână numărul zborurilor pe ruta Milano Bergamo – Suceava şi retur, pentru început de la două la trei frecvenţe săptămânale, în zilele de miercuri, vineri şi duminică. Programul acestor zboruri va fi: Milano (8:35) – Suceava (11:50) şi Suceava (12:20) – Milano (13:40). Pe această rută va mai fi introdus un zbor, în zilele de luni, care va circula în perioadele 10 – 23 aprilie şi 19 iunie – 17 septembrie 2017.

Programul de vară al Wizz Air din Suceava modifică şi orarul de zbor al curselor pe ruta Londra Luton – Suceava, şi retur. Pentru început vor fi păstrate patru frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică, cu plecare din Londra la ora 8:25 şi aterizare la Suceava la 13:25. Zborul de pe Aeroportul Suceava va decola la 13:55 şi va ateriza la Londra Luton la ora 15:10. A cincea frecvenţă săptămânală pe ruta Londra – Suceava şi retur va fi introdusă în ziua de joi, începând cu data de 29 iunie 2017. Astfel, în perioada 29 iunie – 20 iulie 2017 cursele de joi de la Londra la Suceava şi retur vor avea un orar diferit, cu plecare din Londra la ora 14:20 şi sosire la Suceava la 19:20, şi decolare din Suceava la 19:50, şi sosire în Londra la 21:05. În perioada 27 iulie – 26 octombrie 2017, cursele de joi vor avea următorul orar: Londra (14:35) - Suceava (19:35) şi Suceava (20:05) - Londra (21:20).

Pe lângă zborurile regulate operate de companiile Wizz Air şi Tarom, din această vară vor fi operate şi trei curse charter de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava, două către Antalya (Turcia) şi una spre Zakynthos, în Grecia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air va opera din această săptămână zboruri regulate din Suceava către cinci destinaţii externe.
 Vizualizări articol: 8139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Wizz Air va opera din această săptămână zboruri regulate din Suceava către cinci destinaţii externe5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei