Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 ian 2017 - Anul XXII, nr. 10 (6426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătrân de 83 de ani, amendat şi lăsat fără plăcuţele de înmatriculare de la maşina cu care făcea transport ilicit de persoane

Duminică, 15 Ianuarie 2017 (16:32:15)

Un bătrân de 83 de ani, care a adunat numeroase sancţiuni contravenţionale desfăşurând activităţi ilicite de transport persoane, a recidivat în data de 12 ianuarie, fiind din nou surprins în trafic. Îngrijorător este şi faptul că ,,serviciile” sale sunt destul de căutate, în cadrul acţiunii de monitorizare în trafic fiind surprinşi mai mulţi cetăţeni care şi-au expus inclusiv copiii unor riscuri grave.

La ora 08.35, un echipaj rutier din cadrul Compartimentului Rutier Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce își desfășura atribuțiunile de serviciu pe str. Calea Bucovinei din localitate, a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 83 de ani, din comuna Frumosu.

Cu ocazia controlului, s-a constatat că susnumitul efectuează transport de persoane contra cost fără a deține autorizație de taxi valabilă, având ca pasageri în autoturism trei persoane care au declarat că achită cursa.

Având în vedere că bărbatul a mai fost depistat efectuând transport de persoane contracost, existând și mai multe reclamații înregistrate la nivelul subunității de poliție în acest sens, s-a procedat la sancționarea contravențională și la dispunerea suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru șase luni.

În timpul întocmirii documentelor de constatare, bărbatul a încercat să plece cu tot cu autoturism de la locul faptei, fiind blocat cu autospeciala poliției, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă și reținerea permisului de conducere, pentru nerespectarea dispoziției polițistului rutier de a aștepta la volanul mașinii sale întocmirea documentelor de constatare.

„După întocmirea proceselor verbale de contravenție și a documentelor de reținere a permisului de conducere şi certificatului de înmatriculare, s-a procedat şi la ridicarea şi indisponibilizarea plăcuțelor cu numerele de înmatriculare”, se precizează în comunicatul poliţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân de 83 de ani, amendat şi lăsat fără plăcuţele de înmatriculare de la maşina cu care făcea transport ilicit de persoane.
 Vizualizări articol: 8771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrân de 83 de ani, amendat şi lăsat fără plăcuţele de înmatriculare de la maşina cu care făcea transport ilicit de persoane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei