Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 ian 2017 - Anul XXII, nr. 10 (6426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

Un bătrân de 83 de ani a fost găsit ars în locuinţa sa din satul Voitinel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân de 83 de ani, din comuna Voitinel, şi-a pierdut viaţa în locuinţa sa, după ce câteva haine s-au aprins de la soba încinsă. El a fost găsit de o rudă, care a observat fumul gros ieşind din locuinţă şi l-a găsit pe bărbat fără suflare, în patul său din apropierea sobei cu care se încălzea.

Incendiul a avut loc în dimineaţa zilei de joi, în casa în care Gheorghe Galan locuia singur. Soţia unui nepot de-al acestuia, care avea grijă de octogenar, a venit în jurul orei 08.00 să se ocupe de animalele din gospodăria bătrânului. La intrarea în curte, aceasta a observat că din locuinţa bătrânului ieşea un fum gros şi l-a anunţat pe soţul ei, care a ajuns imediat la faţa locului. Acesta a intrat în casa plină de fum gros şi l-a găsit pe bătrân pe patul de lângă sobă, în stare de inconştienţă. Nepotul a reuşit să-l scoată afară şi, împreună cu soţia lui, a stins incendiul, care ardea mocnit în încăpere.

Din păcate, Gheorghe Galan nu a mai putut fi salvat, având arsuri pe cea mai mare parte a corpului. Trupul acestuia a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuţi, pentru efectuarea necropsiei. Cercetările ulterioare au arătat că cel care şi-a pierdut viaţa locuia singur, de el având grijă un nepot de-al său care locuia în aceeaşi localitate. Din cauza temperaturilor scăzute din ultima perioadă, bătrânul obişnuia să întreţină în permanenţă focul în sobă, pentru a se încălzi. El obişnuia să pună rufele la uscat pe o sfoară deasupra sobei şi a cuptorului. Cu o seară înainte, în jurul orei 24.00, fusese vizitat de nepot, care i-a adus de mâncare şi care a văzut că totul era în ordine. A doua zi dimineaţă, în urma stingerii focului, rudele au constatat că rufele puse de bătrân la uscat deasupra cuptorului s-au aprins în timpul nopţii, au căzut pe patul unde dormea victima şi au aprins aşternutul, provocându-i moartea. 

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Gălăneşti au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi aşteaptă rezultatele necropsiei, pentru a stabili modul în care şi-a găsit sfârşitul bătrânul.

 

O femeie a fost salvată la limită, după ce a căzut în casă şi fumul gros de la o tigaie a inundat camera

O femeie de 79 de ani, din comuna Drăgoieşti, a fost la un pas de a se intoxica cu fumul gros provenit de la o tigaie cu ulei lăsată pe foc, după ce i s-a făcut rău şi a căzut pe podeaua locuinţei, lovindu-se puternic la cap. Bătrâna locuia singură şi, joi, în jurul orei 13.30, a încercat să-şi facă ceva de mâncare la aragaz, moment în care i s-a făcut rău, s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ. În cădere s-a lovit la cap de un dulap din încăpere, rămânând prăbuşită la podea. În tot acest timp focul a încins tigaia cu ulei aflată pe aragaz, un fum gros umplând întreaga încăpere. Femeia a fost salvată de un sătean, care a intrat în casă şi, văzând ce se întâmplase, a oprit focul şi a chemat un echipaj al ambulanţei la faţa locului. Ea a fost transportată la spitalul din Gura Humorului, unde medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-cerebral deschis, plagă parieto-occipitală şi comoţie cerebrală, fiind trimisă pentru continuarea investigaţiilor la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân de 83 de ani a fost găsit ars în locuinţa sa din satul Voitinel.
 Vizualizări articol: 5447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bătrân de 83 de ani a fost găsit ars în locuinţa sa din satul Voitinel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei