Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 ian 2017 - Anul XXII, nr. 10 (6426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 500 de sancţiuni, aplicate de poliţişti în perioada 6-13 ianuarie

Duminică, 15 Ianuarie 2017 (13:22:28)
Poliţiştii au acţionat în perioada 6-13 ianuarie, la nivelul întregului judeţ, cu efective sporite pentru creşterea siguranţei cetăţeanului şi descurajarea comportamentelor de tip antisocial. Au fost organizate peste 300 de patrule de poliţie şi au fost desfăşurate acţiuni punctuale pe toate segmentele ce vizează siguranţa cetăţeanului: infracţionalitate contra persoanei, siguranţa patrimoniului, fapte de natură economică şi siguranţă rutieră. Zilnic peste 220 de poliţişti au fost în stradă, la datorie. În cadrul acţiunilor desfăşurate au fost reţinute 28 de premise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.Poliţiştii au intervenit la 354 de evenimente. Au fost intensificate totodată şi activităţile investigative şi de cercetare penală, fiind constatate 198 de infracţiuni şi cercetate penal peste 100 de persoane. Prezenţa activă în teren a poliţiştilor este evidenţiată şi de surprinderea şi identificarea în flagrant a 25 de infractori.Faţă de 6 persoane poliţiştii au dispus măsuri preventive, privative de libertate. De asemenea, în această perioadă, poliţiştii au identificat 6 persoane urmărite – trei la nivel naţional şi trei la nivel internaţional. În cadrul acţiunilor de verificare şi control au fost aplicate 511 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 276.238 lei. Deoarece prioritar în această perioadă a fost segmentul siguranţei şi ordinii publice, peste 100 dintre aceste sancţiuni au fost aplicate tocmai pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Alte peste 350 de sancţiuni au fost aplicate la regimul rutier şi 48 de sancţiuni au fost aplicate pentru acte ilicite de comerţ.„Aceste activităţi vor fi intensificate şi în perioada următoare”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 500 de sancţiuni, aplicate de poliţişti în perioada 6-13 ianuarie.
 Vizualizări articol: 2261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 500 de sancţiuni, aplicate de poliţişti în perioada 6-13 ianuarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei