Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 ian 2017 - Anul XXII, nr. 10 (6426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Harşovschi către Cuşnir: Sucevenii au fost de curând consultaţi şi au "aprobat" un proiect pentru următorii patru ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul PNL al Sucevei, Lucian Harşovschi, s-a declarat uimit de afirmaţiile preşedintelui interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir. Acesta a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că reprezentanţii PSD din Consiliul Local Suceava nu vor vota bugetul municipiului pentru anul 2017 în varianta care va fi propusă de primarul Ion Lungu, pe motiv că acesta nu s-ar baza pe nevoile sucevenilor. Cuşnir a făcut referire în special la proiectele pe care i le-a prezentat Ion Lungu într-o întâlnire cu acesta, respectiv Sala Polivalentă, pod nou peste râul Suceava, fluidizarea traficului rutier în oraş, modernizarea iluminatului public, transferul parcului Șipote la administraţia locală, construirea unei grădiniţe în cartierul Obcini, modernizarea pieţei din Burdujeni, montarea unei nocturne pe stadionul Areni, acoperirea patinoarului şi asigurarea confortului termic în reţeaua centralizată de termoficare. Dan Ioan Cuşnir a mai precizat că pentru stabilirea priorităţilor ar trebui realizată o consultare publică.

În replică, viceprimarul Sucevei s-a întrebat despre ce buget a vorbit liderul interimar al PSD Suceava, în condiţiile în care nu există un proiect de buget la nivel naţional. „Îmi pun şi eu întrebarea: Care buget, domnilor, în condiţiile în care nu avem nici măcar proiectul de buget pe ţară? Ce documente aţi consultat? Cele cu bugetul de anul trecut, care a fost foarte bun de l-aţi votat şi dumneavoastră?”, a spus Lucian Harşovschi. El i-a transmis că discuţia pe care Dan Ioan Cuşnir a avut-o cu Ion Lungu a fost una preliminară, în care au fost prezentate mai multe idei generale. „Cât despre faptul că populaţia nu este consultată, nu pot decât să vă îndemn să citiţi legea. Sunt termeni clari trecuţi acolo, inclusiv procedura de consultare publică. În plus, sucevenii au fost de curând consultaţi şi au <aprobat> un proiect pentru următorii patru ani, pe 5 iunie 2016, când au fost la vot. Nu cred că mai are rost să mai întreb ce au făcut domnii de la PSD pentru Suceava, în condiţiile în care au avut, din 2012 până în 2015, majoritatea în Consiliul Local, preşedintele şi majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava, precum şi Guvern la nivel naţional?”, a spus viceprimarul Sucevei. Nu în ultimul rând, Lucian Harşovschi le-a solicitat social-democraţilor să prezinte un singur proiect pentru Suceava, scris „cu mâna lor sau cu mâna altora”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Harşovschi către Cuşnir: Sucevenii au fost de curând consultaţi şi au "aprobat" un proiect pentru următorii patru ani.
 Vizualizări articol: 4069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Harşovschi către Cuşnir: Sucevenii au fost de curând consultaţi şi au "aprobat" un proiect pentru următorii patru ani3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei