Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 ian 2017 - Anul XXII, nr. 10 (6426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violenţă

Un bărbat care a dat buzna în casa unei familii și l-a agresat pe soţ a ajuns după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un fapt de agresiune petrecut în casa unei familii din comuna Straja l-a avut protagonist pe un tânăr de 26 de ani din localitate. După ce a consumat băuturi alcoolice, tânărul a pătruns aproape de miezul nopţii în locuinţa vecinilor săi, a distrus un geam și l-a lovit cu pumnul pe capul familiei. În urma cercetărilor, având în vedere gravitatea faptelor comise cu violenţă de către agresor, acesta a fost încarcerat pentru o perioadă de 24 de ore. 

Incidentul a avut loc marţi seara, în jurul orei 23.30, la locuinţa unei familii din comuna Straja. Din declaraţiile victimelor și în urma cercetărilor întreprinse de poliţiști, s-a stabilit faptul că în timp ce se afla împreună cu soţia într-o încăpere din locuinţa lor din Straja, un bărbat de 66 de ani a fost lovit cu pumnul de Alin Marcel Meţcan, un tânăr de 26 de ani, care locuiește într-o încăpere separată a aceleiași case. Tânărul consumase băuturi alcoolice și a pătruns în încăperea în care se aflau cei doi, a distrus un geam, după care l-a lovit pe bărbat. În urma agresiunii, victima a fost transportată la spital cu o ambulanţă, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, iar poliţiști din cadrul Poliţiei Orașului Vicovu de Sus au fost chemaţi la faţa locului pentru aplanarea conflictului. În urma cercetărilor, pe numele lui Alin Marcel Meţcan a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere. Având în vedere gravitatea faptelor, pe numele suspectului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind transportat sub escortă și încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în timpul zilei de joi. În urma audierilor care au avut loc vineri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a luat decizia cercetării în continuare a suspectului în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat care a dat buzna în casa unei familii și l-a agresat pe soţ a ajuns după gratii.
 Vizualizări articol: 3681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat care a dat buzna în casa unei familii și l-a agresat pe soţ a ajuns după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei