Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 oct 2016 - Anul XXI, nr. 240 (6353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere la trecerea la nivel cu calea ferată

Joi, 13 Octombrie 2016 (13:44:56)
Poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Suceava şi poliţişti rutieri din cadrul formaţiunilor de la nivelul subunităţilor de poliţie, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava, au organizat marţi o acţiune de prevenire şi combatere a accidentelor generate de nerespectarea legislaţiei privind trecerea la nivel cu calea ferată. Acţiunile au fost derulate pe traseul DN 2 Suceava-Dărmăneşti-DJ 178A Todireşti-Comăneşti-Pârteşti –DJ 178 – Botoşana, pe traseul DN 17- Suceava-DJ 209D –Stroieşti, pe traseul DJ 208 A Suceava-Bosanci-Vereşti-Liteni-Văratic, pe traseul Vatra Dornei – DN 17- limită de judeţ şi a comunelor arondate, pe traseul DN17- Vama, în zona trecerii la nivel cu calea ferată pe raza municipiului Cîmpulung Moldovenesc şi între Sadova şi Pojorâta, pe traseul DN 17 Păltinoasa-Gura Humorului-Frasin şi pe DN2E Capu Codrului – Cacica, pe traseul Fălticeni - DJ 208- DJ208E-Preuteşti- Dolhasca, pe traseul DN17A Rădăuţi-Dorneşti şi pe DN2H Milişăuţi, pe traseul –DN2 Slobozia – Grăniceşti (pasajele de cale ferata), pe traseul –DN2H – DN2E Vicovu de Sus (pasajele de cale ferata).Obiectivele acţiunii au fost prevenirea și reducerea numărului accidentelor rutiere soldate cu victime omeneşti prin impunerea respectării normelor legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice; sancţionarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regulile de circulaţie instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, dar şi conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la respectarea legislaţiei în domeniu. În cadrul acţiunii au fost aplicate 83 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea legislaţie rutiere şi nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, a fost constatată o infracţiune şi au fost suspendate 3 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.Spre exemplu, un bărbat de 41 ani din localitatea Şcheia, a condus autoturismul pe DJ 209D, iar la trecerea la nivel cu cale ferată nu a respectat semnificația indicatorului Trecere la nivel cu cale ferată simplă fără bariere, iar la controlul efectuat avea o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool în aerul expirat și nu folosea centura de siguranță. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere la trecerea la nivel cu calea ferată.
 Vizualizări articol: 1365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere la trecerea la nivel cu calea ferată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Verze roz Dacă ne plac murăturile nu doar gustoase, ci mai ales aspectuoase, această conservă de varză pentru iarnă va fi o bucurie şi la preparare, pentru că se face rapid, şi la servire, pentru că stârneşte zâmbete de admirație şi mormăieli... Citeşte