Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iun 2016 - Anul XXI, nr. 136 (6249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Ziua Campionilor”, la Școala Gimnazială Pârteștii de Sus

Duminică, 12 Iunie 2016 (11:48:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala Gimnazială Pârteștii de Sus a organizat vineri, 10 iunie, ,,Ziua Campionilor”, activitate derulată în cadrul Proiectului educativ ,,Campion 2016”, proiect care are ca scop popularizarea și premierea elevilor care au obținut rezultate foarte bune la  olimpiade, concursuri și festivaluri școlare, pe durata anului școlar 2015 – 2016. Acest proiect a ajunsla a XI-a ediție și se bucură de un real succes în rândul elevilor, cadrelor didactice și părinților. În acest an școlar au fost premiați în mod deosebit elevii care au obținut rezultate foarte bune la etapele naționale de educație tehnologică, limbă polonă și de educație religioasă romano-catolică, respectiv Alexandra Iuga, Claudia Marculeac, Lucian Revai, Ramona Dorosceac, Alexandra Vavrici, Adrian Petriuc, Camelia Coman, Janinka Dorosceac, Daniel Jedinac, Marius Polaczek, Marius Cristian Stelmac și Cristina Maria Tcaci, pregătiți de profesorii Eugenia Toma, Maria Ostrovschi și Terezia Solcan. Au primit diplome, premii şi elevii care au obţinut premii la faza județeană, la disciplinele educaţie tehnologică, limba polonă, religie romano-catolică, matematică  și geografie.

De asemenea, au fost premiați și elevii care au avut participări la fazele județene pe discipline școlare, elevii din ciclul primar pentru rezultate foarte bune obținute la concursurile școlare și membrii Ansamblului folcloric ,,Pădurețul”, pentru premiile obținute la diferite festivaluri din țară. Alături de elevi au fost premiate și cadrele didactice care au pregătit elevii performanți și s-au adresat mulțumiri părinților pentru sprijinul acordat copiilor în vederea participării la olimpiade, concursuri și festivaluri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ziua Campionilor”, la Școala Gimnazială Pârteștii de Sus.
 Vizualizări articol: 3724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Ziua Campionilor”, la Școala Gimnazială Pârteștii de Sus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hribi cu usturoi Iată deliciu rustic de vară, care până acum câțiva ani se putea savura numai în restaurante de lux sau pensiuni de la munte. Între timp s-au schimbat multe și hribii pot fi găsiți lesne proaspeți în piețe pretutindeni... Citeşte