Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iun 2016 - Anul XXI, nr. 136 (6249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică al AJVPS Suceava, referitor la articolul „Pescarii din Suceava, hăituiţi şi dezorientaţi în războiul asociaţiilor pentru banii din permisele de pescuit”

1. Toate apele colinare şi de şes din judeţul Suceava, aflate în domeniul public, incluzând acumulările aflate pe aceste ape (Rogojeşti, Bucecea, Dragomirna), precum şi tronsonul de ape de munte Suceava - de la intrarea în România până la confluenţa cu pârâul Putna sunt autorizate la AJVPS Suceava în vederea organizării pescuitului recreativ-sportiv.

2. În conformitate cu Decizia nr. 100/05.05.2016 a ANPA, începând cu data de 05.05.2016 permisele de pescuit recreativ-sportiv prevăzute de OUG nr. 23/2008 în formatul stabilit prin ordinul MADR nr. 369/25.03.2016 se eliberează exclusiv prin asociaţiile de pescari sportivi posesoare de contracte de gestionare a resurselor acvatice vii şi autorizaţii de pescuit recreativ sportiv eliberate de ANPA.

3. Pentru membrii pescari ai AJVPS Suceava permisele de pescuit se vor elibera imediat ce vor fi livrate de la tipografia abilitată în acest sens. După ridicarea prohibiţiei şi până la tipărirea şi eliberarea permiselor, membrii pescari ai AJVPS Suceava cu carnetele vizate la zi sunt în drept să pescuiască numai în baza carnetului de membru pescar vizat pe anul 2016. Autorităţile competente în exercitarea controlului modului de practicare a pescuitului (IPJ Suceava, IJJ Suceava, CJPC Suceava) au fost notificate în acest sens.

4. Membrii pescari sportivi ai altor asociaţii, din ţară, după data când vor dobândi permisele de pescuit recreativ-sportiv eliberate de asociaţiile respective conform Deciziei nr. 100/2016 a ANPA pot pescui pe apele colinare şi de şes din judeţul Suceava aflate în gestiunea AJVPS Suceava în conformitate cu Regulamentul de pescuit, după achitarea taxei de acces corespunzătoare perioadei de pescuit solicitate: 20 lei/zi; 50 lei/lună, 150 lei/an.

5. Pentru pescuitul în apele de munte din judeţul Suceava (exclusiv zonele oprite) după dobândirea permisului de pescuit recreativ-sportiv pentru anul 2016, pescarii sportivi se pot adresa Direcţiei Silvice Suceava sau ocoalelor silvice din structura acesteia.

6. Pentru pescuitul în Delta Dunării pescarii sportivi se pot adresa ARBDD cu sediul în municipiul Tulcea.

Director dr. ing. Nicolae Goicea 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică al AJVPS Suceava, referitor la articolul „Pescarii din Suceava, hăituiţi şi dezorientaţi în războiul asociaţiilor pentru banii din permisele de pescuit”.
 Vizualizări articol: 6835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 7 voturi
Drept la replică al AJVPS Suceava, referitor la articolul „Pescarii din Suceava, hăituiţi şi dezorientaţi în războiul asociaţiilor pentru banii din permisele de pescuit”1.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(11 iun 2016, 12:53:43
Asteptam dreptul la replica al Asociatiei Prieteni Pescari Suceava acolo unde suntem inscrisi majoritatea pescarilor din Suceava.
2.   Bla bla bla trimis de
(11 iun 2016, 22:42:26
domnul Cimpoiesu nu veti primi raspuns de la domnul Goicea, el se ocupa de cazurile mari de braconaj cum ar fi vanatoarea , setcile si braconierii sunt lucruri minore . totusi isi doreste cat mai multi cotizanti la Agentie .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hribi cu usturoi Iată deliciu rustic de vară, care până acum câțiva ani se putea savura numai în restaurante de lux sau pensiuni de la munte. Între timp s-au schimbat multe și hribii pot fi găsiți lesne proaspeți în piețe pretutindeni... Citeşte