Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iun 2016 - Anul XXI, nr. 136 (6249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Suceveanul Alexandru Cozaciuc, pe scena Teatrului Balşoi din Moscova

Luni, 13 Iunie 2016 (12:10:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul Alexandru Cozaciuc, elevul nevăzător de la Colegiul de artă „Ciprian Porumbescu” din municipiul Suceava, care ştie să cânte la 16 instrumente muzicale, a evoluat, la începutul acestei luni, pe una dintre marile scenealeTeatrului Balşoi din Moscova, un teatru de prestigiu internaţional din Rusia. Tânărul nevăzător a fost invitat la cea de-a XIII-a ediţie a International Festival “Moscow meets friends”, Festivalul „Moscova întâlnește prieteni”, cel mai ambiţios proiect al Fondului Internațional de Caritate înfiinţat de dirijorul rus Vladimir Spivakov.

Alexandru a ridicat publicul în picioare şi a fost aplaudat la scenă deschisă de sute de spectatori, după ce a interpretat la mai multe instrumente muzicale fragmente din folclorul românesc. Cântecul popular „Ciocârlia”, atât de cunoscut în istoria muzicii româneşti,a răsunat şi pe scena Teatrului Mare din Moscova, în interpretarea, la fluier, a lui Alexandru Cozaciuc, acompaniat la pian de o altă tânără artistă invitată la festival. Publicul s-a ridicat în picioare, l-a ovaţionat şi l-a aplaudat pe tânărul din Bucovina, cu o ţinută impecabilă, pentru talentul şi virtuozitatea cu care i-a cucerit definitiv.

Alexandru, în vârstă de 17 ani, care se numără printre Laureaţii Galei "Top 10 Suceveni" 2015, el obţinând şi Premiul Publicului, are zeci de spectacole la activ şi este descris de actualii şi foştii săi profesori de muzică la superlativ. Alexandru s-a declarat foarte onorat de invitaţia de a participa la festivalul de la Moscova, aşa cum a fost onorat şi de nominalizarea sa în "Top 10 Suceveni". Deşi nu a putut să vadă publicul numeros prezent, pe 3 iunie, la Bolshoi Theatre Moscow, adolescentul ne-a spus că a fost o mare bucurie pentru el să evolueze pe o astfel de scenă precum cea de la Teatrul Balşoi din Moscova, alături de alţi copii talentaţi invitaţi din toată lumea: Australia, Japonia, America, Germania, Azerbaidjan, Rusia etc., el fiind singurul din România. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Alexandru Cozaciuc, pe scena Teatrului Balşoi din Moscova.
 Vizualizări articol: 4269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Suceveanul Alexandru Cozaciuc, pe scena Teatrului Balşoi din Moscova5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hribi cu usturoi Iată deliciu rustic de vară, care până acum câțiva ani se putea savura numai în restaurante de lux sau pensiuni de la munte. Între timp s-au schimbat multe și hribii pot fi găsiți lesne proaspeți în piețe pretutindeni... Citeşte