Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2016 - Anul XXI, nr. 127 (6240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente dedicate Zilei Copiilor, la Iulius Mall Suceava

Miercuri, 1 Iunie 2016 (11:11:53)

Anul acesta, prichindeii vor fi sărbătoriţi la Iulius Mall Suceava nu doar o zi, ci două: pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, dar şi sâmbătă, pe 4 iunie. Cei mici vor fi răsfăţaţi cu activităţi distractive: festivalul zmeielor, jocurile copilăriei, concurs de lansare avioane, facepainting, atelier de creaţie, fotografii amuzante şi multe premii.

Miercuri, 1 Iunie, Iulius Mall Suceava sărbătoreşte Ziua Copilului cu un maraton de evenimente. Petrecerea începe de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cu nenumărate activităţi antrenante. Prichindeii vor fi invitaţi de clovnul Bobo să se distreze cu jocurile copilăriei, descoperind astfel farmecul activităţilor care promovează mişcarea.

Năzdrăvanii cu spirit competiţional se pot înscrie la concursul avioanelor de hârtie. Participanţii vor fi ajutaţi să creeze cele mai interesante „aparate de zbor”, pe care le vor lansa, având şansa de a câştiga vouchere la destinaţiile de recreere pentru copii din Iulius Mall: Hopa Hopa, Fun Jump, Bucovina Turism Activ şi Red Castle.

Micii pasionaţi de echipamentele de zbor sunt aşteptaţi şi la atelierul de creaţie, unde îşi vor pune în valoare îndemânarea şi creativitate. Sub îndrumarea specialiştilor Creativ & Deco, ştrengarii vor decora avioanele în miniatură, realizând mici jucării pe care le vor primi cadou.

Din programul Zilei Copiilor nu puteau lipsi sesiunile de facepaintig, care îi vor transforma pe cei mici în personajele lor preferate, dar şi un photo corner, unde sărbătoriţii îşi pot crea amintiri cu un peisaj de poveste, pe care le vor putea descărca de pe pagina de Facebook Iulius Mall. În plus, întreaga zi va fi condimentată cu premii, baloane colorate şi surprize dulci, pe care le vor împărţi chiar zânele din basme.

Iulius Mall Suceava continuă să îi surprindă pe cei mici şi în weekend, atunci când îi aşteaptă alte activităţi amuzante. Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 13.00, esplanada Iulius Mall va găzdui Festivalul Zmeielor. Toţi copiii prezenţi vor primi câte un zmeu, pe care îl vor lansa alături de prieteni. Cursa lor va fi răsplătită cu premii şi surprize dulci. Totodată, zona magazinelor pentru copii din Iulius Mall va deveni un spaţiu desprins din desene animate, de unde nu vor lipsi clovnul Bobo, Minnie şi Mickey Mouse, Sponge Bob, Minionul Kevin şi zânele. În plus, continuă sesiunile de jocuri interactive specifice celei mai frumoase vârste. Iar pentru ca toţi prichindeii să se bucure din plin de surprizele pregătite, vor fi reluate sesiunile de facepainting şi de fotografiere în spaţiul special amenajat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimente dedicate Zilei Copiilor, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 3561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evenimente dedicate Zilei Copiilor, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei