Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2016 - Anul XXI, nr. 88 (6201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Percheziţiile din zona Pieţei Centrale Suceava au continuat miercuri noapte

Joi, 14 Aprilie 2016 (12:38:41)

Poliţiştii Biroului de combatere a Fraudelor Vamale din cadrul IPJ Suceava au continuat în noaptea de miercuri spre joi percheziţile începute miercuri în zona Pieţei Centrale din Suceava. Aceştia au desfăşurat în total percheziţii în 11 locaţii din proximitatea pieţei. Percheziţiile au vizat patru ansambluri de imobile din zona Pieţei Centrale a municipiului Suceava, dar şi mai multe boxe şi anexe din proximitatea acestora. Percheziţiile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar de contrabandă şi evaziune fiscală instrumentat de poliţiştii suceveni, iar autorizaţiile de percheziţie au fost emise de Judecătoria Suceava.

La acţiune au participat 20 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Biroului de combatere a Fraudelor Vamale din cadrul IPJ Suceava, precum şi 12 luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava.

Percheziţiile au vizat locaţii în care poliţiştii deţineau date şi informaţii cu privire la depozitarea unor importante cantităţi de ţigarete şi băuturi alcoolice de contrabandă, produse accizabile ce erau comercializate fără respectarea prevederilor legale în zona pieţei.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate 897.500 ţigarete diverse mărci de provenienţă extracomunitară şi duty-free şi 1.935 litri alcool şi băuturi alcoolice de provenienţă ucraineană, reprezentând sticle îmbuteliate de votcă, whisky şi alte băuturi alcoolice de diferite mărci, precum şi alcool dublu rafinat îmbuteliat în recipiente tip pet.

Valoarea de piaţă a ţigărilor de contrabandă este de cca. 540.000 lei, iar valoarea alcoolului de contrabandă este de aproximativ 150.000 lei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, față de doi bărbaţi de 73 şi 75 de ani – proprietarii imobilelor la care s-au efectuat percheziţiile, ambii din municipiul Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă.

De asemenea, cercetările sunt continuate în vederea identificării persoanelor care deţineau bunurile în locaţiile respective, stabilirii identităţii tuturor persoanelor implicate şi a participaţiei penale a acestora, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă, se precizează în comunicatul poliţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţiile din zona Pieţei Centrale Suceava au continuat miercuri noapte.
 Vizualizări articol: 3193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Percheziţiile din zona Pieţei Centrale Suceava au continuat miercuri noapte3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei