Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 dec 2015 - Anul XX, nr. 290 (6102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Omul de afaceri Nicolae Troaşe este noul preşedinte al CCI Suceava

Marţi, 15 Decembrie 2015 (15:11:10)
Nicolae Troașe, acționar principal al grupului de firme Calcarul din Pojorâta, a fost ales noul președinte al Camerei de Comerț și Industrie Suceava. Alegerile au avut loc marţi, în cadrul Adunării Generale a Membrilor.Conform statutului, cei patru vicepreședinți ai CCI Suceava au fost aleși prin vot secret de noul Colegiu de Conducere, iar aceștia sunt Vasile Armenean, Mihai Cernișov, Robert-Mihai Croitor și Ștefan Groza.În cadrul ședinței a fost prezentat si aprobat Raportul de Activitate al Președintelui Camerei de Comerț și Industrie Suceava pentru mandatul 2012 – 2015 și a continuat cu analizarea activităților desfășurate din 2012 până în prezent și a rezultatelor instituției, precum finalizarea a șase proiecte cu finanțare europeană în care CCI Suceava a fost beneficiar sau partener. De asemenea, au fost prezentate și rezultatele ultimului proiect implementat în cadrul căruia unul din rezultate l-a constituit dezvoltarea și modernizarea sediului. Unul din elementele de referință îl constituie și faptul că din analiza comparativă a indicatorilor Camerei de Comerț și Industrie Suceava (numărul de angajați, cifra de afaceri, numărul de membri), la nivel național, aceasta se poziționează între primele 10 camere județene.Adunarea Generală a procedat, prin vot secret, la alegerea unui nou Colegiu de Conducere pentru un mandat de patru ani. Din componența acestuia fac parte firme cunoscute atât la nivel județean, cât și la nivel național, respectiv: Loial Impex SRL, AC Mobile SRL, Acet SA, Asociaţia Pentru Turism Bucovina, Autoservice SRL, Bermas SA, Betty Ice SRL, Calcarul SA, Confana Industries SRL, Denis SRL, Dru-Po SRL, Euro Mast Industries SRL, Eurotehnic SRL, Explora Group SRL, General Construct SRL, Holzindustrie Schweighofer SRL, Killer SRL, Marelbo Prod-Com SRL, Primagra SRL, Railex SRL, RNP - Direcţia Silvică Suceava, SUCT SA, Sami Plastic SA, Symmetrica SRL, Trust Orizont SA.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omul de afaceri Nicolae Troaşe este noul preşedinte al CCI Suceava.
 Vizualizări articol: 3771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Omul de afaceri Nicolae Troaşe este noul preşedinte al CCI Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi prăjiți cu cenușcă ( de post) Banalii cartofi prăjiți pot căpăta o aromă fină, discretă și rafinată, dacă sunt pregătiți un pic altfel decât ne-am obișnuit și li se adaugă ”cenușcă”. Este vorba despre semințe de chimen negru, un condiment ieftin ce se găsește... Citeşte