Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 dec 2015 - Anul XX, nr. 290 (6102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 200 de amenzi pentru şoferi şi pietoni, în trei zile de controale în trafic

Marţi, 15 Decembrie 2015 (12:00:06)
Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijinite de poliţişti de ordine publică cu atribuții pe linie rutieră, a desfăşurat în perioada 11-13 decembrie o acţiune pentru disciplinarea pietonilor şi a celor ce nu acordă prioritate la trecerile pentru pietoni.Astfel, au fost constatate 4 infracțiuni rutiere şi aplicate 181 de sancţiuni contravenționale în valoare de 44.425 lei, din care 71 pentru abateri ale pietonilor.Au fost de asemenea reţinute 20 de permise de conducere, din care 9 pentruneacordare prioritate pietoni şi 7 pentru alte cauze, şi retrase 2 certificate de înmatriculareUn bărbat de 57 de ani, din comuna Dărmănești, a condus autoturismul pe strada Petru Rareş din municipiul Suceava şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni. A fost sancţionat contravenţional şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru 30 de zile. O femeie de 43 de ani, din județul Neamț, a condus autoturismul pe strada 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător cu indicator şi marcaj. A fost sancţionată contravenţional şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru 30 de zile.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 200 de amenzi pentru şoferi şi pietoni, în trei zile de controale în trafic.
 Vizualizări articol: 1669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 200 de amenzi pentru şoferi şi pietoni, în trei zile de controale în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi prăjiți cu cenușcă ( de post) Banalii cartofi prăjiți pot căpăta o aromă fină, discretă și rafinată, dacă sunt pregătiți un pic altfel decât ne-am obișnuit și li se adaugă ”cenușcă”. Este vorba despre semințe de chimen negru, un condiment ieftin ce se găsește... Citeşte