Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 dec 2015 - Anul XX, nr. 290 (6102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă finalizată

Silvicultorul care l-a lovit cu capul în figură pe un poliţist, trimis în judecată în timp record

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus, la finele săptămânii trecute, trimiterea în judecată a silvicultorului implicat în scandalul monstru în trafic petrecut pe 19 noiembrie, în municipiul Suceava, încheiat cu lovirea unui poliţist de către inculpat. Gheorghe Anton, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, şef de district în cadrul Ocolului Silvic Pătrăuţi, a fost trimis în judecată la trei săptămâni de la comiterea faptelor, dosarul fiind finalizat de procurori într-un timp foarte scurt. Dosarul a fost instrumentat cu prioritate în condiţiile în care Gheorghe Anton a fost arestat preventiv imediat după comiterea faptelor de care este acuzat şi a rămas după gratii.   

Gheorghe Anton conducea în seara zilei de 19 noiembrie un autoturism VW, iar un prim incident l-a avut pe strada Mihai Viteazul. El a acroşat un autoturism Chevrolet, însă nu a oprit, şoferul maşinii lovite plecând în urmărirea sa. Ulterior avea să se stabilească faptul că, în cursa de fugar la volanul maşinii, bărbatul a mai acroşat cu autoturismul alte două maşini.

Din ancheta poliţiei a rezultat că şoferul băut şi-a continuat drumul pe artera principală a Sucevei, bulevardul 1 Mai, ajungând până în cartierul Obcini, pe strada Staţiunii, unde s-a oprit. Un echipaj de poliţie, format dintr-un agent de la Biroul Rutier Suceava şi un poliţist local, ajuns în zonă, l-a identificat pe şofer, care abia putea articula cuvintele, fiind în evidentă stare de ebrietate.

Silvicultorul este acuzat că  a refuzat să se legitimeze şi a încercat să plece, moment în care polițiștii au fost nevoiţi să intervină în vederea imobilizării acestuia. Iniţial, el a încercat să îl muşte de ureche pe un poliţist, după care l-a lovit cu capul în figură.

Poliţistul local Doru Ionel Cocîrlă este cel care a fost victima infracţiunii de ultraj.

Inculpatul avea o concentraţie de 0,93 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, însă ulterior a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Gheorghe Anton va fi judecat pentru infracţiunile de „ultraj” şi „refuzul de recoltare a probelor biologice de sânge”, infracţiune pedepsită mai aspru decât consumul de alcool în sine.

Ieri, Tribunalul Suceava a respins definitiv contestaţia lui Gheorghe Anton faţă de măsura de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silvicultorul care l-a lovit cu capul în figură pe un poliţist, trimis în judecată în timp record.
 Vizualizări articol: 3808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Silvicultorul care l-a lovit cu capul în figură pe un poliţist, trimis în judecată în timp record3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi prăjiți cu cenușcă ( de post) Banalii cartofi prăjiți pot căpăta o aromă fină, discretă și rafinată, dacă sunt pregătiți un pic altfel decât ne-am obișnuit și li se adaugă ”cenușcă”. Este vorba despre semințe de chimen negru, un condiment ieftin ce se găsește... Citeşte