Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 oct 2015 - Anul XX, nr. 248 (6060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Minori de 15-16 ani din Rădăuţi continuă să comită furt după furt

Duminică, 25 Octombrie 2015 (11:28:22)
În urma activităţilor specifice derulate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Rădăuți au fost identificaţi vineri trei minori de 15 şi 16 ani, din municipiu, care au sustras din incinta unei firme de curierat mai multe bunuri. Aceştia sunt consideraţi autorii a alte 3 infracţiuni de furt calificat şi una de distrugere.Cei doi minori de 15 ani sunt autorii furtului comis în seara zile de 4 octombrie, din vestiarul unei societăți comerciale din municipiul Rădăuți, când, prin forțarea și escaladarea unui geam, au sustras două poșete de damă în care se aflau bunuri în valoare de 1.400 lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial, respectiv cele două poșete și o pereche de ochelari în valoare de 500 lei, ce au fost aruncate în pârâul Toplița, care traversează orașul. Aceiaşi băieţi de 15 ani au comis furtul din noaptea de 17/18 octombrie, dintr-un bar, unde, după ce au forțat ușa de la intrare, au pătruns în interior și au sustras o boxă audio în valoare de 400 lei.În noaptea de 11/12 octombrie, minorii au pătruns în locuința unui bărbat din municipiul Rădăuți, de unde au sustras aparatură electronică și alte bunuri în valoare de 2.500 lei. Cei trei minori de 15 şi 16 ani au comis şi o distrugere, în noaptea de 22/23 octombrie, când, prin lovituri cu picioarele au distrus oglinzile în valoare de 400 lei a două autoturisme. Prejudiciul total al infracţiunilor comise de minori se ridică la aproximativ 44.800 lei, din care a fost recuperat circa 2.000 lei.„În cauză s-au dispus măsuri ca minorii să fie expertizați medico-legal psihiatric, în vederea stabilirii discernământului, urmând ca, în funcție de rezultat, să se solicite luarea unor măsuri preventive”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minori de 15-16 ani din Rădăuţi continuă să comită furt după furt.
 Vizualizări articol: 1789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minori de 15-16 ani din Rădăuţi continuă să comită furt după furt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei